Unggutta snudde og vant – spiller ny kamp i kveld! – ØIF Arendal

Unggutta snudde og vant – spiller ny kamp i kveld!

Øyestad G18 sine fremadstormende unggutter måtte ned i kjelleren for å sette Viking på plass i den første kampen i helgens Lerøy-runde.

Øyestad G18 kunne juble da plassen i Lerøy-serien ble sikret i fjor høst. I dag satt de Viking på plass i Lerøy-serien på hjemmebane. Arkivfoto.

Henrik Øygarden satt inn 1-0, men gjestene fra Stavanger holdt følge ledet sågar 7-5 drøye kvarteret ut i omgangen. Viking gikk til pause med 13-10. Etter hvilen tok det seks minutter før Øyestad hadde snudd kampen, takket være Thomas Sandberget i mål og scoringer av Henrik Øygarden, Fredrik Venemyr, Sverre Asser og Andre Graune.
Øyestad-guttene ga ikke momentet fra seg, selv om Viking var oppe på 18-18 fire minutter før slutt. Da stengte nevnte Sandberget på ny. Tre strake Øyestad-scoringer av nevnte Asser, Øygarden og Arni B. Sigurbergsson sørget for at Viking måtte gi tapt.
Dermed ble 21-18 i Nedeneshallen i den første kampen i helgens runde.

Henrik Øygarden, Sverre R. Asser scoret fem mål hver i oppgjøret. Seieren befester unnguttas andreplass på tabellen.

Øyestad-guttene møter Randesund klokken 1900 i kveld i Nedeneshallen.