Spilte Champions League – ble seriemester! – ØIF Arendal

Spilte Champions League – ble seriemester!

Elverum ble i kveld seriemester i Rema 1000-ligaen uten å spille.

Kolstads 31-30 seier hjemme mot Drammen onsdag kveld gjør at drammenserne maksimalt kan ta åtte poeng til i årets serie. Avstanden til Elverum er ni poeng og dermed er Elverum seriemester i 2021/2022.

Elverum har riktignok vært i aksjon i kveld, men det var i gruppespillet i Champions League. Uten ungareren – langtidsskadde – Dominic Mathé og Simen Holand Pettersen, ble det tøft hjemme mot den ungarske toppklubben Pick Szeged i Terningen Arena i kveld. Ungarerne vant 27-24, men våre konkurrenter fra Østerdalen ga ungarerne god match. Elverum ligger på 6.plass i gruppa, noe som gir playoff-spill og mulighet til å avansere til kvartfinale. Elverum og Zagreb har samme poengsum, men Elverum ligger foran på innbyrdes oppgjør. Vardar spiller mot Kiel senere i kveld. Hviterussiske Brest er i praksis kastet ut av Champions League grunnet Ukraina-krigen.

ØIF Arendal gratulerer Elverum med seriemesterskapet i 2021/2022!

ØIF Arendal møter som kjent Elverum i cupfinalen 14. mai. Sluttspillet tar til over påske.