RANNEKLEIV:- Ja, dette er gode nyheter! – ØIF Arendal

RANNEKLEIV:- Ja, dette er gode nyheter!

Langtidsskadde Laurits Rannekleiv har fått gode nyheter etter den kompliserte albueskaden og operasjonen i høst.

Laurits Rannekleiv opererte albuen i november. Til uka skal «leke litt med ball» som han selv sier.

– Jeg kan endelig leke litt med ball igjen på trening til uka. Operasjonen har vært vellykket og nå kan jeg begynne å se fremover. Det er rett og slett deilig at jeg kan begynne å tenke på håndball igjen, smiler Laurits Rannekleiv.

Lang vei
Selv om ØIF Arendals skadde strekbamse har fått gode nyheter og klarsignal til å leke litt med ball igjen, har han en lang vei å gå – og trene – før han blir å se på banen igjen. Rannekleiv innrømmer at han hadde godt håp om at beskjeden han fikk av kirurgene i Oslo i februar nettopp skulle være positivt.
– Hvis litt lek med ball går fint de neste ukene, er håpet å kunne kaste ball i siste del av mars igjen. Det blir en lang vei tilbake, men jeg må ta med meg alt av positive nyheter. Det er håndball jeg vil spille, men nå kan steg 2 endelig begynne. Det skal bli deilig endelig å leke med ball før jeg forhåpentligvis kunne prøve ut kastarmen i rolige omgivelser, men det er langt fra snakk om vanlige treninger ennå. Det er små steg som venter. Jeg må belage meg på på å være tålmodig, smiler vår joviale ulykkesfugl.

Syv timer
Rannekleiv skadet albuen i en intern treningskamp i oppkjøringen. Tre brudd og et lettbånd ble konstatert røket. I november ble han opertert på Ullevål – forøvrig en seanse som tok syv timer.
– Hvis jeg får klarsignal fra legene til å kaste ball i siste del av mars, venter en ny runde med prøving og testing. Det skal ikke gjøre vondt og kjennes ugreit i stegene som venter, enten det er i hallen eller på styrkerommet. Da må jeg bremse litt, men det er klart det er deilig å få beskjed om at operasjonen gikk bra og at jeg nå kan se fremover, avslutter Rannekleiv.

ØIF Arendal spiller en tøff bortekamp mot Runar Sandefjord søndag. Rannekleiv opplyser at han skal forsøke seg med nevnte ball-leken mandag til uka.