Kolstad opp på medaljeplass etter Berge-debuten – ØIF Arendal

Kolstad opp på medaljeplass etter Berge-debuten

Kolstad rotet nesten bort begge poengene hjemme mot Drammen i kveld i Christian Berges debut i en høydramatisk avslutning.

Gabriel Setterblom og Kolstad vant 31-30 mot Drammen i kveld og gikk på tredjeplass i Rema 1000-ligaen.

Det var imidlertid gjestene – sølvplasserte Drammen – som var best i førsteomgangen i Trondheim i kveld. Drammenserne var effektive i angrepsspillet og ledet 20-17 ved halv tid.
Tidligere ØIF Arendal-spiller – og kommende Flensburg-spiller August Baskår Pedersen – leverte en solid match for Drammen, men hans prestasjoner holdt ikke utover i andreomgangen. Kolstad tok sakte, men sikkert igjen Drammen og halvminuttet før slutt ledet Kolstad 31-30. Da tok Berge oppskriftsmessig timeout, men trønderne rotet bort ballen og pådro seg attpåtil en to-minutter sekunder før slutt. Det klarte imidlertid ikke Drammen å utnytte og rotet bort sjansen til å sikre seg ett poeng.
Nevnte Baskår Pedersen satt inn 11 mål for Drammen, mens Gabriel Setterblom og Simen U. Lyse satt inn 7 hver for Kolstad.

På Jæren fortsetter ØIF Arendals kommende hovedtrener, Heine Jensen, og hans Nærbø å storspille. I kveld ble Halden sendt hjem med 37-29. Lars Sigve Hamre satt inn 9 mål for Nærbø. Jonas Jensen og Truls Erik Grøtta satt inn 7 mål hver for Halden.

Kveldens resultater gjør det at det blir ekstra nervepirrende for både ØIF Arendal, Runar Sandefjord, Kolstad og Nærbø de neste ukene. Kolstads seier sendte trønderne opp på tredjeplass på tabellen med 27 poeng – dog med én kamp mer spilt enn Nærbø, ØIF Arendal og Sandefjord. Runar Sandefjord ligger nå på 4.plass (27 poeng), mens ØIF Arendal ligger på 5.plass (26 poeng) og Næbrø på 6.plass med 25 poeng.

Søndag gjester nettopp ØIF Arendal Runar Sandefjord borte.