FIALA: – Nå kan jeg sprade rundt i Kristiansand sentrum i hele jula – ØIF Arendal

FIALA: – Nå kan jeg sprade rundt i Kristiansand sentrum i hele jula

Jørg William Fiala Gjermundnes var en ettertraktet mann etter kveldens maktdemonstrasjon hjemme mot Kristiansand.

Jørg William Fiala Gjermudnes.

– Å vinne idag under disse fantastiske rammene var veldig viktig for meg personlig. Vi hadde litt å revansjere i kveldens kamp. Nå kan du forvente at jeg sprader rundt i Kristiansand sentrum i hele jula med hodet høyt hevet, smiler Jørg William Fiala Gjermundnes.

Julebord neste
For kristiansanderen var grusom med hjembyens sønner i kveldens kamp. Elleve mål – flere av det delikate slaget – ble fasiten i målprotokollen i 34-27 seieren foran et Sparebanken Sør Amfi i fyr og flamme. Heldigvis ble ikke Sondre Paulsens mildt sagt omdiskuterte røde kort i angrep (!) avgjørende for kampresulatet.
– Nei, heldigvis ikke. Selv om den episoden der ikke var mye å skryte av, ble denne kampen den perfekte julegaven.
– Du har jo vært regissør av mediebildet de siste dagene?
– Ja, sånn er det. Jeg gikk høyt ut, men vi skal være best og det viste vi idag. Deilig at det ble en såpass komfortabel seier. Nå skal denne kampen feires på pub, smiler Sørlandets blideste kristiansander og sørlending.

For i kveld var det en konge i Sparebanken Sør Amfi – Jørg William Fiala Gjermundnes! Og hvis du ser en blid lyslugg i Markens gjennom jule -og nyttårsfeiringen, så er det nok Fiala!