FIALA: – Det er ikke noe annet alternativ – ØIF Arendal

FIALA: – Det er ikke noe annet alternativ

Bakspilleren er tydelig overfor Agderposten om hva som skal skje onsdag kveld hjemme mot Kristiansand.

Så glad var Jørg William FIala Gjermundnes etter seieren borte mot Kristiansand sist sesong. Onsdag kveld har han planer om tilsvarende glede etter en tyngre periode i ØIF-drakta.

– Vi skal bare vinne. Det er ikke noe annet alternativ. Jeg graver meg ned og legger meg i skjul hvis vi taper igjen. Jeg håper det blir «krig» på banen og en spennende kamp for publikum. Her trenger vi all hjelp vi kan få fra vår åttende mann. Vi har masse å revansjere, sier den unge kristiansanderen til Agderposten i dag.
Jørg William Fiala Gjermundnes leder forøvrig oifarendal.no sin egen spillerbørs så langt denne sesongen. Den unge kristiansanderen har satt inn 49 mål i Rema 1000-ligaen i høst.

Revansje
Selv om Fiala har levert en brukbar høstsesong, møtte han i likhet med resten av laget en hard Halden-nøtt i forrige serierunde. Selv endte han målløs. Derfor har han personlig mye å revansjere i sørlandsduellen onsdag kveld. For i november ble det 32-31 tap mot Kristiansand. Han sier videre til Agderposten før onsdagens prestisjetunge match at han går i skjul om det ikke blir seier.
– Jeg går i skjul i jula om vi taper for Kristiansand igjen, sier han til Agderposten i det samme intervjuet.
For det skal ikke bli en gjentakelse av det sure tapet i Aquarama og smellen i Halden sist.
– Jeg har ikke noe konkret svar på hvorfor det ble slik. Det skal ikke skje. Jeg kan ikke huske sist jeg bommet så mye, sier han blant annet.
– Jeg har mye å bevise, sier Fiala i intervjuet med Agderposten. Hele intervjuet i Agderposten leser du her.

Forkamp
Foruten selve håndballfesten med avkast 18:30, blir det også forkamp i Sparebanken Sør Amfi onsdag ettermiddag. Talentene i Øyestad IF Håndball G14 og Trauma G14 møtes til en forrykende duell. Den kampen har avkast 16:15.
Billetter til onsdagens håndballfest i Sparebanken Sør Amfi i 2022 kjøper du her.