HANTARU: – Det ble ganske vilt da vi barket sammen – ØIF Arendal

HANTARU: – Det ble ganske vilt da vi barket sammen

Onsdag skal Dragos Hantaru og ØIF Arendal ta revansj mot Kristiansand i Sparebanken Sør Amfi. For det ligger nok ære i potten i det som blir den siste kampen i 2022 for begge lagene.

Dragos Hantaru trives bedre og bedre i ØIF-drakta.

– Etter forrige kamp tror jeg folk finner denne kampen veldig interessant. Folk vil se en kamp som tar fyr og jeg håper virkelig det blir slik. Lokaloppgjør skal ta fyr, sier Hantaru som har funnet seg bedre og bedre til rette etter overgangen fra rumenske Steaua Bucuresti i sommer.

Rumensk derby
Hantaru – har foruten oppgjøret i Aquarama tidligere i høst (tap 32-31) spilt både for Champions League-klubben Dinamo Bucuresti og nevnte Steaua i spenstige lokaloppgjør i Romania.
– Jeg er glad jeg har spilt for begge klubber mot hverandre. Det ble ganske vilt da vi barket sammen, særlig på tribunen mellom supporterne. Det er slike oppgjør vi spillere ønsker å spille, smiler Hantaru som har godt håp om at det kommer mange tilreisende fra Kristiansand som finner sin plass på tribunen i Sparebanken Sør Amfi onsdag kveld.
Han håper hjemmepublikummet viser hvem som bestemmer i Sparebanken Sør Amfi onsdag kveld. Duelleringen mellom Kristiansand og Arendal går flere hundre år tilbake, men Hantaru ønsker ikke å bidra til å bygge opp rundt hat. I forkant av forrige lokaloppgjør uttalte Kristiansand-spiller Håkon A. Pettersen at «han hater Arendal».

Bør ikke være hat
Det spillet vil ikke Hantaru bidra til.
– I idretten skal det ikke eksistere hat mot et lag eller spesifikke spillere. Vi må bare vise dem at vi er bedre og at det er lokaloppgjøret i seg selv som motiverer oss enda mer, sier rumerenen som hamret inn 24 mål over to kamper i 3.runde i EHF Europan Cup mot den belgiske seriemesteren HC Vise BM.
Mot Halden sist ondag fikk han og resten av ØIF Arendal-spillerne en skikkelig nedtur – dessverre en av flere denne høsten. Derfor er bakspilleren krystallklar på at spillerne vil avslutte 2022 med seier.
– Halden-kampen måtte vi måtte glemme raskt. Alle vondtene blir igjen hjemme på onsdag. Nå har vi kun fullt fokus på Kristiansand-kampen og jobben vi skal gjøre, avslutter Dragos Hantaru.

ONSDAGENS KAMPSTART ER 1830 I SPAREBANKEN SØR AMFI. BILLETTER TIL KAMPEN KJØPER DU HER.