NORGE: Bergsholm Kristensen blir utenlandsproff – ØIF Arendal

NORGE: Bergsholm Kristensen blir utenlandsproff

Tidligere ØIF Arendal-målvakt André Bergsholm Kristensen forlater Drammen HK og blir utenlandsproff i Sporting.

Tidligere ØIF-spiller André Bergsholm Kristensen blir Sporting-spiller om kort tid.

Dermed følger han han sin tidligere Drammen-lagkompis Espen G. Våg til Lisboa og Sporting CP. Bergsholm, som var i ØIF Arendal fra 2018-2021, har skrevet kontrakt med portugiserne frem til 2025. Det er agentsselskapet Bestway Management som melder ditt på sin Instagram-konto idag.

Sporting Club de Portugal – som klubben formelt heter – er en av de større klubbene i Portugal og for mange kjent for sitt fotballag. Ved siden av Porto (Champions League) og Benfica (vant EHF European League sist sesong) har Sporting gått i bresjen for den kraftige satsingen på herrehåndball i landet de siste årene. Den tidligere ØIF Arendal-spilleren blir ved siden av gjenforeningen med nevnte Espen G. Våg ogs lagkompis med to av de mest spennende talentene i internasjonal håndball om dagen, brødrene Francisco og Martim Costa.
Sporting slo forøvrig Simen Holand Pettersen, Eivind Tangen og deres danske Skjern 28-24 i gruppespillet i EHF European League tirsdag kveld.

Kristensen, som spilte sin barne- og ungdomshåndball i Sandefjord, slutter seg til Sporting om kort tid.