SVERMEN-SJEF: – Vi skal plassere skapet der det hører hjemme – ØIF Arendal

SVERMEN-SJEF: – Vi skal plassere skapet der det hører hjemme

Svermen-sjef Jørn Holmestrand er mer enn klar for onsdagens sørlandsduell hjemme mot Kristiansand. For er det én ting ØIF Arendal skal være på Sørlandet, så er det storebror på håndballbanen – og på tribunen.

Svermen-sjef Jørn Holmestrand er mer enn klar for den siste kampen i Sparebanken Sør Amfi i 2022.

– Det var pinlig i Kristiansand sist og måten vi tapte på der. Det der skjer ikke to ganger på rad. Dette minner meg litt om situasjonen før bortekampen mot Runar i kvartfinalen. Gutta hadde kniven på strupen og leverte. Det tror jeg skjer igjen og dette vet Kristiansand, sier Jørn Holmestrand som er mer enn klar for å støtte heltene i rødt og sort.

Revansjens time
For høstens 32-21 tap i Aquarama er ikke noe hverken arendalspublikum eller klubb trives særlig godt med. Holmestrand er krystallklar på at han skal ha revansje.
– Gutta kommer på banen med en klar plan om å revansje. Det blir også en fartsfyll og spennende match i Sparebanken Sør Amfi der jeg håper og ikke minst tror vi trekker det lengste strået. Vi skal være best på Sørlandet. Vi er best spiller for spiller. Vi er best på papiret og det skal vi vise onsdag kveld. Nå får alle skavanker være skavanker etter en tøff høst. Nå skal alt av krefter ut i de siste 2×30 på banen. Det mangler ikke på motivasjon i forkant av denne matchen for spillerne våre. Det er jeg bombesikker på, fastslår Holmestrand.

Snodig
Den mangeårige supporterildsjelen betegner høstsesongen som snodig.
– ØIF Arendal hører ikke hjemme på 8.plass i Rema 1000-ligaen, men det er der vi ligger akkurat nå. Selv en supportersjef kan lese tabeller. Samtidig har vi slått både Elverum og Drammen, men tapt mot lag som er antatt svaker. Det ligger mellom øra. Det har vært en snodig høst. En jojo-høst for å si det forsiktig, oppsummerer han.
– Det betyr vel også litt at Larson og kaptein Søndenå har sittet og sitter på tribunen?
– Selvsagt. Deres skader betyr også at Mario (red.anm) har hatt høy belastning, men nå er det én kamp igjen før det er kamppause og ferie. Slik jeg kjenner spillerne er det ikke mange svettedråpene som er mulig å tyne ut av gutta onsdag kveld etter denne kampen, fortsetter han engasjert.

Final8 og Europa
Selv om det dels har klabbet litt i Rema 1000-ligaen, har Heine E. Jensen og gutta sikret seg plass i Final8 på hjemmebane i februar og gått videre til 4.runde i EHF European Cup.
– Som jeg sa innledningsvis skal vi være best på herresiden på Sørlandet. Tabellsituasjonen tilsier at vi skal karre oss oppover på tabellen. Kristiansand, som har levert en god høst, har vel neppe tenkt å la seg bli slått uten kamp. Derfor tror jeg på en vanvittig god kamp til onsdag. Kampen er forøvrig en perfekt anledning til å ta seg et avbrekk fra julehandel og dårlig vær for å få seg en opptur, fortsetter Svermen-sjefen.
Han ser også for seg en en rød og sort tribune onsdag kveld.
– Nå er det ekstremt viktig at folk ikke bare er medgangssupportere, men støtter opp om og viser seg når gutta trenger oppbakking. Når de klarer å stable på beina 1800 tilskuere i Aquarama, kan ikke vi være noe dårligere selv om det er få dager til jul. Tribunekampen skal også vinnes. Vi står klare og Svermen er forberedt på alt. Revansjens time er kommet og vår jobb er å gi alt for gutta gjennom to omganger, avslutter en særdeles kampklar Jørn Holmestrand.

Har du ennå ikke sikret deg billetter til onsdagens batalje mot Kristiansand? De kjøper du her.