SISTE: Paulsen med rødt kort i angrep (!) – da tok det fyr i Sparebanken Sør Amfi – ØIF Arendal

Det stod ikke på energi, fart, utvisninger – og en kristiansander i første omgangen hjemme mot Kristiansand. Så tok det fullstendig av i Sparebanken Sør Amfi.

Sondre Paulsen fikk rødt kort i angrep (!). Da gikk Sparebanken Sør Amfi i svart.

ØIF Arendal og Jørg William Fiala Gjermundnes åpnet klart best og ledet 2-0 før Tobben Evjens gutter våknet i rival- og lokaloppgjøret i Sparebanken Sør Amfi. Men, det ble jevnt i første omgangen. Enten ledet ØIF Arendal med ett mål, Kristiansand med ett mål eller så var det uavgjort i en omgang der lagene fulgte hverandre tett. Så kom dagens dommerpar i fokus. Sondre Paulsen fikk rødt kort etter å prøvd å ha finte seg gjennom i angrep (!). Han ble blåst av for å ha truffet Kristiansands Helgi Høydahl med albuen i sin egen finte.
Dommerparet tok også en snakkestopp for å diskutere situasjonen. Da trodde hele hallen at det ble med brøyten for ØIF-legenden. Så overrasket de hele hallen. Da det røde kortet ble trukket opp av kaninhatten tok det rett og slett fyr i Sparebanken Sør Amfi. Dermed rakk klubblegende Paulsen kun å score to mål mot erkerivalene fra sør. Situasjonen tente ØIF-gutta og spillerne snudde kampen inn til pause.

Jørg William Fiala Gjermundnes brukte førsteomgangen til å vise at Halden-kampen var et engangstilfelle. Fiala Gjermundnes scoret 7 mål før pause og har vært dominerende.

ØIF Arendal leder 16-15 til pause. Se 2.omgang på TV2 Play nå! For dette er ikke over!