MATCHDAY! – Slike holdninger setter alle supportere ekstremt pris på – ØIF Arendal

MATCHDAY! – Slike holdninger setter alle supportere ekstremt pris på

Får vi revansje? Det har vi absolutt troa på! Vi har alltid troa på våre fantastiske spillere hver eneste gang de entrer en arena. Det er det mange gode grunner til, skriver våre faste supporterbloggere Kari og Ingrid Sunde.

Og i kveld er det lokalderby. Det er alltid kult, litt ekstra nerve og vi er også sikre på at William & co gjerne vil jekke ned eplekjekke kristiansandere.
Denne sesongen har virkelig vært en berg og dalbane. Fra strålende spill på høyt nivå til det absolutte bunn-nivå hvor ingenting stemmer, men i kveld håper vi virkelig at det stemmer for samtlige.
Det er ikke nok at Olaf og Ivan har dagen, slik de hadde i kampen mot Halden. Flere må melde seg på. Og vi må få den ballen i mål, det har vært vanskelig i flere kamper. Vi tenker at Heine og Luka har gjort en god jobb med gutta den siste uka og terpet på detaljer.

Etter det vonde tapet mot Halden fikk vi om mulig enda mer respekt for spillergruppa og trener-team i etterkant. Som seg hør og bør klappet spillerne til oss på tribunen. Skuffelsen sto skrevet i ansiktene og vi vet de hadde det veldig vondt. Da kom Laurits bort og får kontakt med Ingrid. Med mange gode ord takket han på vegne av spillergruppa så inderlig for at Svermen alltid stiller opp og beklaget at de ikke innfridde på banen. Deretter kom Luka inn i bussen vår. Han tok hver og en av oss i hånden og takket før Heine kom inn for å si noen gode ord.
Det kan ikke være lett, og vi er så takknemlige for måten de alle bryr seg på. Og som vi har sagt gjentatte ganger før; det er i motgang de trenger oss som mest. Sammen skal vi kjempe oss tilbake!

Vi gleder oss som alltid til kamp. Litt ekstra i dag. Rykter vil ha det til at våre nye drakter er ankommet, jubileumsdrakt nummer to. Det er så stas og vi er så stolte over at klubb og kommune sammen markerer Arendals store jubileum som nærmer seg med stormskritt!  
Eneste skår i gleden er at ikke 4 x Sunde skal sammen på kamp. Kaja har vært på mange kamper denne sesongen. Storesøster Ida har ikke hatt anledning like ofte nå som hun har blitt mamma. I kveld kan Ida, ganske typisk da at Kaja ikke fikk byttet vakt, og må jobbe. 

Vi håper det kommer masse folk. At man kan sette julestresset på pause et par timer og bli med å lage håndballfest i Norges fineste arena. Vi håper det kommer noen kristiansandere også.
De er vel ikke så glad i å reise øst i fylket vårt. De mener nok at alt er bedre i vest. Men én ting kan vi garantere de som ønsker å ta turen. Ingen i Sparebanken Sør Amfi kommer til å kaste søppel på dere!
Vi har fortsatt latterkrampe da vi har snakket om det som skjedde etter bortekampen. En godt voksen mann – med plass på tribune B, rad 6 og sete 1- går forbi oss, og kaster «klapperne» i hodet på Kari.
Han ble heldigvis tatt igjen og han og kona fikk lagt søpla si der den skulle. Så har vi opplevd det også!

I kveld håper vi at spillergruppa kopierer energien til Ivan. Den er bare herlig og fantastisk og vi digger det! Vi vil se harde taklinger, jubel for hver eneste gode aksjon, frekke innspill, raske kontringer, spillere som jobber for hverandre og blør for drakta. Da kan det fort bli gøy i hallen! 

GOD KAMP! 

BILLETTER KJØPER DU HER. AVKAST 18:30!