EVJEN: – Jeg har ikke opplevd makan på 30 år – ØIF Arendal

EVJEN: – Jeg har ikke opplevd makan på 30 år

Kristiansand-trener Tobben Evjen var ikke fornøyd med tapet i Sparebanken Sør Amfi, men høsten har likevel vært god selv om kristiansanderne i likhet med ØIF Arendal har slitt og sliter kraftig med skader.

Kristiansand-trener Tobben Evjen.

– ØIF Arendal vinner fullt fortjent denne kampen, selv om jeg synes målforskjellen ble litt for stor for min smak i dag, oppsummerer Evjen etter 35-27 tapet mot erkerival ØIF Arendal onsdag kveld.

Ni skader
For etter 32-31 seieren hjemme mot ØIF Arendal i Aquarama for en drøy måned siden ble det skikkelig mannefall for Kristiansand og Evjens spillertropp. På det meste har Kristiansand-treneren hatt ni spillere i troppen ute med skade. Spillere fra 3.divisjonslag er hentet inn denne høsten. Klimakset for skadesituasjonen ble total da Mads Mork, som gjorde en sterk kamp tidligere i høst – etter å ha blitt hentet til Kristiansand, endte med brudd i fotbladet.
– Jeg har ikke opplevd makan på 30 år som trener. Vi har nesten ikke trent på to måneder og nesten kun møtt og mobilisert til kamp. Likevel har vi plukket poeng og gjort en bedre høst enn i fjor. Nå skal vi bruke januar til å få folk på beina igjen, sier Evjen som også var tydelig på at han ikke forstod mye av det røde kortet ØIF Arendal-spiller Sondre Paulsen fikk i førsteomgangen. Avgjørelsen ble heldigvis ikke avgjørende for kampresultatet.
– Nei, det var ikke tilsiktet fra Paulsens side. En merkelig avgjørelse. Så begynner dommerne å kompensere, men sånn er det av og til. Alt i alt har vi hatt en god høst, oppsummerer og fastslår Kristiansand-trener Tobben Evjen.