HANTARU: – Det er mye passion om dagen – ØIF Arendal

HANTARU: – Det er mye passion om dagen

Dragos Hantaru var stor borte mot belgiske HC Vise BM sist lørdag da ØIF Arendal sikret seg et godt utgangspunkt før returen i Sparebanken Sør Amfi lørdag.

Dragos Hantaru. Foto: Geir Terkelsen

– Vi går selvsagt for å vinne. Selvsagt, fastslår rumenske Dragos Hantaru før lørdagens returoppgjør og julekamp.

Stadig bedre
Hantaru gjør det stadig bedre i ØIF Arendal-trøya etter overgangen fra den rumenske toppklubben Steaua Bucuresti i sommer. Lørdag var han dominerende da han herjet med HC Vise i deres egen hall i den første kampen lagene mellom i 3.runde i EHF European Cup. Hantaru og ØIF Arendal-spillerne har ambisjoner i årets utgave av EHF European Cup. Da er kun seier og avansement godt nok. Hantaru, som scoret åtte mål – syv i første omgang – mot det belgiske laget sist, kan berette om en god treningsuke før lørdagens kamp.
– Ja, alle er godt motivert for å gjøre en sterk match til lørdag. Uka på treningsfeltet har vært god. Vi går til kamp etter en uke full av passion på trening, melder Hantaru.

Nye åtte mål?
Men å love nye åtte fulltreffere foran et hjemmepublikum som har fått opp øynene for hans kvaliteter, kan han ikke love.
– Jeg tenker ikke på meg selv. Jeg tenker og konsentrerer meg bare om at laget skal gjøre det best mulig og at vi skal vinne denne kampen på en overbevisende måte, sier han.
For det er ikke bare å bestille en ny seier, selv om forspranget på syv mål kan virke komfortabelt.
– Belgierne kommer for å vinne, men vi skal gi alt og gå videre til neste runde, avslutter en kampklar Dragos Hantaru.

PS: Lørdagens kamp har tema «Julekampen». Svermen, har i samarbeid med Bunnpris-butikken i Arendal & omegn, gjort klare flere hundre godteposer til barn og unge, gjort klar juleverksted og etter alle solemerker kommer nissen innom Sparebanken Sør Amfi. Billetter til lørdagens kamp med kampstart klokken 17:00 kjøper du her.