SISTE: Leder i Belgia – Hantaru i fyr og flamme! – ØIF Arendal

SISTE: Leder i Belgia – Hantaru i fyr og flamme!

Dragos Hantaru var høyt, lavt, til høyre, til venstre og opp og ned i førsteomgangen i Belgia borte mot HC Vise BM, men det er hjemmelaget som leder. Andre omgang ser du her.

Dragos Hantaru trives bedre og bedre i ØIF Arendal-drakta etter overgangen fra Steaua Bucuresti i sommer. I Belgia har han storspilt i førsteomgangen mot HC Vise BM i 3.runde i EHF European Cup lørdag kveld. Andreomgang starter ca. 21:15.

ØIF Arendal fikk en pangåpning på kampen. Dragos Hantaru ble fint spilt og satt opp i begynnelen av kampen og satt inn ØIF Arendals fire av fem første mål i oppgjøret – til 5-2.
Deretter satt han seg på benken og overlot skuddansvaret til Jørg William Fiala Gjermundnes – som scoret to flotte mål. Deretter kom Hantaru på banen igjen og brukte ikke lang tid på å finne nettmaskene på ny. Og bakerst sto Ivan Eres nok en god omgang. Kroaten og rumenerens energi smittet tydelig over på ØIF-spillerne før hvilen i det som må betegnes som en fartsfylt omgang.
For hjemmelaget var som ventet franskmannen Camille N’Guema-Mantion og Pierre Brixhe uromoment og sto bak henholdsvis tre og fire av vertenes før pause. ØIF Arendal ledet 10-7 etter 17 minutters spill.
Vertene hang med gjennom omgangen og etter 21 minutters spill sto det 12-9 på tavla favør ØIF Arendal. Det belgiske laget viste frem mye god håndball og holdt følge med ØIF Arendal helt inn til pause. ØIF Arendal tok timeout på 15-15 halvminuttet før slutt.
Etter godt spill hamret Hantaru inn sitt syvende for kvelden. ØIF Arendal ledet 16-15 til pause.

Mario Matic og Aksel A. Strupstad leverte også gode bidrag i førsteomgangen.

Se 2.omgangen her (Ekstern Facebook-link, produsent: HC Vise FM)