BLOGG: – Vi skulle så gjerne ha vært der… – ØIF Arendal

BLOGG: – Vi skulle så gjerne ha vært der…

Kari og Ingrid Sunde har det vondt når de ikke sitter ringside. I kveld spiller ØIF Arendal bortekamp mot belgiske HC Vise BM.

Ivan Eres og Laurits Rannekleiv var blide etter hjemmeseieren mot tsjekkiske Zubri i 2.runde i EHF European Cup. I kveld spilles den første av to kamper mot belgiske HC Vise BM.

Forrige runde i E-cupen prøvde vi alt for å se bortekampen. Vi abonnerte til og med på Tsjekkisk TV – det funket ikke veldig bra da vi innså at vi måtte både ha tsjekkisk IP-adresse og mobilnummer. Da vi innså fakta, prøvde vi iherdig å selge abonnementet videre til Tom Simonsen, noe som har ført til mye latter i etterkant. Vi måtte nøye oss med å se på live oppdatering på TV. 

Denne gangen var vi klare for tur. Signalene sa at det var mye interesse for tur ut i Europa. Jørn satt i timer for å planlegge og tilrettelegge, men da turen ble lagt ut var vi dessverre kun fem supportere som meldte seg på. Da var andre alternativer blitt for dyre. Nå krysser vi alt vi har for et godt resultat borte – og avgjørelse i vår favør hjemme – slik at vi kan planlegge en europatur på nyåret. 

Vi vet egentlig ingenting om kveldens motstander. Det er en av mange årsaker til at det er gøy å oppleve EHF European Cup. Som alltid setter vi vår lit til at trenerduo, Heine og Luka, har gjort sine grundige forberedelser og lagt en god kampplan. Så er det opp til gutta å gjennomføre. 

Da denne bloggen ble skrevet var det ennå ikke avklart om kampen blir streamet eller ei. (red.anm: kampen blir streamet og link blir gjort tilgjengelig like før kampstart). Det håper vi inderlig at den gjør. Vi er superklare for å se kamp. 

Så må håndballfolk i Arendal være klar over at grunnlaget blir lagt i kveld, men det hele skal avgjøres lørdag 10.desember. Da bør folk kjenne sin besøkelsestid. Det har i alle år, hvor ØIF Arendal har spilt e-cup vært til tider pinlig lav interesse for internasjonal håndball.
Nærbø med sine drøye 7000 innbyggere fyller Nye Loen til sine Europa-cup kamper. Burde ikke Arendal med sine drøye 45 000 innbyggere klare det samme?

GOD KAMP! 

Supporterhilsen fra Kari og Ingrid Sunde, Svermen