NORGE: Eliteserietrener ferdig etter uenighet om veien videre – ØIF Arendal

NORGE: Eliteserietrener ferdig etter uenighet om veien videre

Fjellhammer-trener Kristian Bliznac og klubben er enige om å gå hvert til sitt. Det melder klubben i en pressemelding lørdag.

Kristian Bliznac er ferdig som Fjellhammer-trener. Foto: Harald Grundel

Den svenske treneren har vært i Fjellhammer i 4,5 år. Han løftet klubben fra tilværelsen i 2.divisjon og opp i Rema 1000-ligaen på to sesonsger. Partene skilles som venner, heter det i pressemeldingen klubben idag sendte ut.
Klubben skriver: «Vi har vært uenig om veien videre og kommet til enighet om å skille lag. Kristian har betydd enormt mye for reisen som herrelaget har hatt og vi har mye å takke han for. Han har tilført en ny dimensjon av krav, forventninger og profesjonalitet som han har opparbeidet seg igjennom mange år som toppspiller. Disse egenskapene ser jeg på som et must for å lykkes i toppidretten og er evig takknemlig for det han har bragt inn i klubben, sier styreleder Einar Stolpe Karlsen», ifølge pressemeldingen.
Assistenttrener Tarjei Gundersen Sundal vil holde i hovedansvaret inntil videre. Fjellhammer ligger på 10.plass i Rema 1000-ligaen med 8 poeng.
Fjellhammer tapte forøvrig 33-30 mot ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi sist onsdag.