SISTE: Lånes ut til eliteseriekonkurrent – ØIF Arendal
logo

SISTE: Lånes ut til eliteseriekonkurrent

Jakob F. Lorentzen lånes ut til Rema 1000-liga-konkurrent Sandnes resten av sesongen.

Jakob Falk Lorentzen lånes ut til eliteseriekollega Sandnes.

– Dette er en fin sjanse til å få mer spilletid på øverste nivå. Jeg håper dette kan bidra til videre utvikling for egen del, sier strekspiller Jakob F. Lorentzen til oifarendal.no.

Sterk konkurranse
Selv om ØIF Arendal har vært og er preget av flere skader om dagen, er det hard konkurranse om spilletiden på strekposisjon. Laurits Rannekleiv, Frederik Børm og Aksel A. Strupstad er hans konkurrenter. Lorentzen har for øvrig vært fast inventar på Øyestads 2.divisjonslag som kjemper i toppen av sin avdeling.
– Jakob får mye spilletid i Sandnes, som gjør at han forhåpentligvis vil få godt med erfaring og selvtillitt. Om vi får skader i hans posisjon i låneperioden, kan vi hente ham tilbake. Derfor blir dette en god situasjon både for ham og for ØIF Arendal, sier Heine E. Jensen til oifarendal.no i forbindelse med utlånet av unggutten.
Falk Lorentzen blir spilleklar for Sandnes fra deres neste kamp. Sandnes ligger sist på tabellen i Rema 1000-ligaen.

Vi ønsker Jakob lykke til med utfordringen!