LØRDAG: Inviterer til årets julekamp med juleverksted, godteri og nissebesøk! – ØIF Arendal

LØRDAG: Inviterer til årets julekamp med juleverksted, godteri og nissebesøk!

Når belgiske HC Vise BM gjester Sparebanken Sør Amfi og ØIF Arendal kommer også julenissen til Myra.

Ingrid Sunde (f.v), Jørn Holmestrand og Kari Sunde er sammen med resten av Svermen klare for julegodter, gløgg, juleverksted, godteri til barna og selvfølgelig nissebesøk lørdag ettermiddag når HC Vise BM venter i returen i 3.runde i EHF European Cup i Sparebanken Sør Amfi.

– Denne viktige returkampen i EHF European Cup blir årets julekamp. Vi bruker hele uka til å forberede innrykket av barn og unge i julestemning, smiler Svermen-sjef Jørn Holmestrand etter å ha fått inn en haug med nissegodis på kontoret.
Julegodteriet og klementinene er sponset av Bunnpris’ butikker i Arendal, Nedenes og på Myra.

Jul, jul, jul
For når Svermen har ansvaret for å skape julestemning, har Holmestrand og resten av svermerne planen klar. For det blir jul, jul og jul i Sparebanken Sør Amfi når ØIF Arendal skal slå nevnte HC Vise BM og gå videre til 4.runde i EHF European Cup.
– Her blir det gløgg, pepperkaker, klementiner, juleverksted for barna. Julenissen kommer selvsagt også innom hallen. Jeg har vært i kontakt med ham i kveld og han har bekreftet sin ankomst, smiler Svermen-sjef Holmestrand.
Og nissen kommer sjelden alene. Om han kommer kjørende inn på sine reinsdyr eller ei, vites ikke, men i sekken har han nok av moro til barna som tar turen for å heie ØIF Arendal frem til avansement.
– Nissen har selvsagt nok til alle. Det er jo jul, smiler han.
– Og kampen mot belgierne går som nissefar ønsker?
– Selvsagt, avslutter allestedsnærværende Jørn Holmestrand i Svermen.

Billetter til lørdagens viktige returkamp kjøpes her.