HANTARU: – Dette var noe annet enn vi møter i Norge – ØIF Arendal

HANTARU: – Dette var noe annet enn vi møter i Norge

Dragos Hantaru var sammen med lagkompis og målvakt Ivan Eres svært toneangivende da HC Vise BM ble slått 31-24 i Belgia lørdag kveld. Nå rettes blikket mot hjemmekampen.

Dragos Hantaru var stor lørdag kveld i Belgia. Nå rettes fokus mot lørdagens returkamp hjemme i Sparebanken Sør Amfi.

Etter å ha sovet ut seiersrusen i Belgia etter gårsdagens 31-24-seier, var Hantaru naturlig nok en blid og fornøyd herremann søndag morgen.
– Etter min mening vant vi kampen i forsvar. Dette var var noe annet enn vi møter i Norge, men etter at vi lærte dem å lese defensivt fikk vi også noen enkle mål fremover, oppsummerer Hantaru som satt inn åtte mål (syv mål i første omgang og en etter hvilen.

Beste match
Etter hvilen spilte han stort sett forsvar. Til Agderposten sier Hantaru at lørdagens kamp var hans beste i ØIF Arendal-trøya etter overgangen fra Steaua Bucuresti i hjemlandet i sommer.
– Ja, jeg synes dette var en solid kamp fra min side, sier hovedpersonen selv.
– Ble kampen slik som forventet?
– Når du møter ukjent motstand vet man heller ikke hva som forventes, men de spilte en fin håndball og vi er godt fornøyd med seieren.
Men en undervurdering av det belgiske laget før returkampen hjemme i Sparebanken Sør Amfi kommer ikke på tale.
– Det er viktig at vi beholder fokuset inn mot returkampen. For vi skal vinne på hjemmebane, fastslår Dragos Hantaru.

Ergerlige baklengs
Ivan Eres leverte en redningsprosent på 46 i lørdagens 3.rundekamp i EHF European League. Kroaten var likevel ikke helt fornøyd med egen innsats.
– Det var en grei kamp fra min side, men jeg gjorde noen småfeil i førsteomgangen slik resten av gutta også gjorde. I andreomgangen var vi langt mer kompakte og hadde et «solid rock»-forsvar. Da kommer også målene fremover av seg selv. Målforskjellen er god å ha før hjemmekampen, men vi er helt nødt til å møte belgierne med respekt neste lørdag. Vi skal ha fullt fokus, men samtidig håpe at våre yngste spillere får vist seg frem på hjemmebane samtidig som noen av spillerne kan få hvilt. Vi skal videre, avslutter Ivan Eres

Billetter til kommende kamp lørdag er lagt ut her.

PS: Lørdagens (10.12) returkamp mot HC Vise BM blir årets Julekamp i Sparebanken Sør Amfi, med godteri til barna, nissebesøk og jul overalt!