BØRSEN: Hard kamp om børspoengene i Belgia – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Hard kamp om børspoengene i Belgia

Dragos Hantaru hadde en drømmeomgang i Belgia, mens Ivan Eres endte på 46 i redningsprosent. Men hvem fikk flest poeng på børsen?

Ivan Eres, Fredrik Venemyr og Dragos Hantaru. Foto: Einar L. Johansen

ØIF Arendal sikret seg et godt utgangspunkt for hjemmekampen i årets europacup.
Dragos Hantaru leverte en super første omgang og scoret syv mål på åtte skudd i første omgang. I andre omgang noterte han seg for ytterligere en scoring, men spilte knapt angrep etter sidebytte. I forsvar leverte rumeneren imidlertid varene. ØIFs egen jury honorerer Hantarus innsats med fem poeng på børsen.
Keeper Ivan Eres får tre poeng. Eres leverer en rekke viktige redninger i kampen som ØIF ledet 16-15 til pause. Eres viser gryende form for tiden og har utvilsomt vært en viktig bidragsyter i ØIFs snuoperasjon etter de tre strake tapene i eliteserien.
Aksel Strupstad har helt og holdent overtatt sjefsrollen i forsvar. Så også mot det belgiske laget som utvilsomt må heve seg mange hakk hvis de skal stjele plassen i europacupens 8. delsfinale fra ØIF. Aksel Strupstad får to poeng på børsen – først og fremst for innsatsen i forsvar, men han bidro også med to flotte mål.
Siste poenget går til playmaker Mario Matic. Matic var som vanlig servitør, og i kampen mot Visé BM fikk han også satt opp strekspillerne en rekke ganger. Han scoret også tre mål.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.