BLOGG: – Når tapte ØIF Arendal for KRS Topphåndball sist? – ØIF Arendal

BLOGG: – Når tapte ØIF Arendal for KRS Topphåndball sist?

Supporterbloggerne Kari og Ingrid Sunde har prøvd å finne svar på KRS-spiller Håkon A. Pettersens tanker om at det er så «jævla digg» slå ØIF Arendal.

Meninger som kommer til uttrykk i bloggen tilhører innsenderne.

Så var det tid for lokaloppgjør. Og for en håndballkveld det legges opp til! Aquarama er utsolgt! Det blir trangt om plassen og Svermen er klare til å sette sitt preg på arrangementet. Noen av oss må regne med å sitte midt blant «fienden», da det ikke var mulig å oppdrive billetter samlet. Det lever vi greit med. Det viktigste er at vi er til stede.

Vi kunne lese om uttalelsen til KRS-spiller Håkon A. Pettersen tirsdag kveld. Vi regner med at motivasjonen til William & co ikke akkurat ble mindre av denne. Vår motivasjon på tribunen blir hvertfall trigget. Vi håper at vårt «berg og dalbane-lag» kan slå KRS sønder og sammen. Vi håper også noen kan svare oss på følgende spørsmål: når tapte ØIF Arendal for KRS Topphåndball?
Vi søkte på nettet for å prøve å finne svar, uten hell. Vi vet det har skjedd på bakgrunn av denne uttalelsen fra Pettersen: «Jeg har ikke opplevd å slå Arendal så mange ganger, men de gangene vi har gjort det er det jævlig «digg».
Vi får en følelse av at det er vanskelig for kristiansandere å akseptere at de er lillebror i håndball-sammenheng. 

Stressnivået er en smule høyere når arenaen er utsolgt. Det gir lite rom for feil, og tirsdag kveld gikk med til å telle, organisere, telle igjen og vi krysser fingre for at ingen påmeldinger har gått under radaren. Vi skal være lettet når alle har entret hallen og funnet sitt sete.

I motsetning til Pettersen som hater Arendal, liker vi Kristiansand. Vi elsker dialekten og opplever kristiansandere som blide og joviale. Vi gleder oss til å tilbringe tid i den flotte byen og vi gleder oss vilt til kamp. Vi er så stolte over våre fantastiske spillere. For ett «rotte-race» de er inne i nå. På tre uker har de spilt syv kamper når vi tar med kveldens kamp i regnestykket. Det vil si ny kamp hver tredje dag. De slutter aldri å imponere! 

Vi satser på full tenning fra første sekund, vanvittig stemning i hallen og selvsagt seier til ØIF Arendal!

GOD KAMP!