JENSEN: – Slike rammer gleder vi oss veldig til – ØIF Arendal

JENSEN: – Slike rammer gleder vi oss veldig til

Kristiansand Topphåndball melder i kveld at onsdagens prestisjeoppgjør og lokalderby mellom Kristiansand og ØIF Arendal i Rema 1000-ligaen er utsolgt. Det liker ØIF-trener Heine E. Jensen og får støtte av supportersjefen.

Det gikk hardt for seg da ØIF Arendal og Kristiansand barket sammen i Aquarama 9.april forrige sesong foran 800 tilskuere. ØIF Arendal vant da 31-22. Aquarama er utsolgt når lagene møtes på ny.

– Hvis det stemmer at Aquarama blir utsolgt er det noe vi er veldig godt fornøyd med. Det er slike rammer vi ønsker å spille i. Så det er rett og slett helt topp, smiler Heine E. Jensen til oifarendal.no dagen før det smeller i Kristiansand.
Tirsdag kveld opplyste Kristiansand i egne kanaler at onsdagens oppgjør er utsolgt.
– Det høres veldig bra ut at hallen er utsolgt, men det betyr ikke at kristiansanderne vinner noen tribunekamp. Det gjør vi, sier en selvsikker Svermen-general Jørn Holmestrand.

Olaf R. Hoffstad, her i aksjon mot Kristiansand i Aqurama forrige sesong.

Sterkere
Mandag kveld uttalte ØIF Arendals bakspiller Jørg William Fiala Gjermundnes til oifarendal.no at Kristiansand denne sesongen er bedre enn utgaven forrige sesong. Kristiansand ligger før onsdagens batalje på 7.plass med 8.poeng i Rema 1000-ligaen. ØIF Arendal har spilt én kamp mer og har 9 poeng og innehar 4.plassen på tabellen. Jensen deler synspunktet til egen bakspiller om at vertene har styrket seg siden 31-22 seieren 9. april forrige sesong. ØIF Arendal vant forøvrig også hjemmekampen og serieåpningen mot Kristiansand 30-25 i Sparebanken Sør Amfi sist sesong.
– Kristiansand har foreløpig vist denne sesongen at de har et bedre lag enn i fjor. De har løftet nivået sitt og gjort det bra. Derfor blir det en ekstra spennende kamp onsdag kveld, mener Heine E. Jensen.
Kristiansand danske høyrekant – som erstattet Nodelands-gutten Preben Egeli i sommer – Mikkel S. Mortensen, ble nylig tatt ut på månedens lag i Rema 1000-ligaen for innsatsen på parketten i oktober.
– Vi har gått gjennom deres styrker og svakheter i videoanalysen tidligere idag og vi har forberedt oss på vanlig vis, opplyser Jensen.
– Selv om det er lokaloppgjør og noen tonn med ære som står på spill?
– Ja, smiler han.

Svermen-general Jørn Holmestrand og ØIF-supporterne hadde en finfin aften i Aqurama i april. Holmestrand håper på en gjentakelse av den opplevelsen onsdag kveld.

Start bilen!
Supportersjef Holmestrand opplyser at billettene Svermen har fått tilgang til på samme felt er utsolgt,
– Ta på deg ØIF-effektene og trim stemmebåndene. For vi skal vinne både på banen og på tribunen, sier Jørn Holmestrand.

For matchene mot Kristiansand er – som Jørg William Fiala Gjermudnes er tydelig på – hatoppgjør. Mer er det ikke å si om den saken.