Fiala på eksklusiv VG-liste: – Dette gir med ekstra mye motivasjon – ØIF Arendal

Fiala på eksklusiv VG-liste: – Dette gir med ekstra mye motivasjon

I forbindelse med seriestarten har Jørg William Fiala Gjermundnes blitt plukket ut på en eksklusiv liste. Det samme er to arendalitter. Sjekk hele lista her!

Jørg William Fiala Gjermundnes har mye å glede seg over dagen. Søndag kan det bli mer glede, når bakspilleren og ØIF Arendal tar i mot polske Gornik Zabrze i Sparebanken Sør Amfi. Returoppgjøret starter klokken 1700 søndag ettermiddag.

SJEKK HELE DEN EKSKLUSIVE TALENTLISTA I BUNNEN AV ARTIKKELEN.


– Da ØIFs førstevalg på midten, Josip Vidovic, valgte å forlate Sørlandet til fordel for Elverum i sommer, kan nok denne gutten ha gnidd seg litt i hendene. Denne sesongen blir det trolig mer spilletid på talentet, som har spilt mye på yngre landslag, står det i VG-omtalen av vår 20 år gamle bakspiller, som viste seg frem mot Kristiansand Topphåndball i serieåpningen onsdag. Da scoret han seks mål og var toneangivende i Slaget om Sørlandet.

VG
Torsdag publiserte Verdens Gang (VG) en større oversikt over hvilke talenter i norsk herrehåndball – og norsk kvinnehåndball, som spås å bli store profiler med årenes løp. Foruten vår egen Fiala Gjermundnes, er også tidligere Grane og Trauma-spiller Fanny Skindlo (nå Tertnes i eliteserien) på lista. Hisøy-gutten Magnus Langeland, som spiller for toppklubben Kolstad i Trondheim, står også på den eksklusive lista.

– Stas
– Utrolig stas å bli nevnt i en slik sammenheng, og det er utrolig gøy å bli sett av slike dyktige folk, sier en storfornøyd Jørg William Fiala Gjermundnes.
Talentlista er satt sammen av Thomas Karlsen og Henrik Næss (programledere i TettPå Håndball), NRK sin kommentatorduo Håvard Tvedten og Patrick Sten Rowlands og Discovery-ekspert og Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.
– Dette gir meg ekstra mye motivasjon til å jobbe enda hardere, sier Fiala Gjermundnes til oifarendal.no.

Dette er hele lista som VGs eksperter plukket ut:

Menn:
Jørg-William Fiala Gjermundnes (ØIF Arendal)
Kasper Lien (Elverum)
Ola Romsaas (Drammen)
Benjamin Berg (Fjellhammer)
Magnus Langeland (Kolstad)
Aleksander Høiness (Haslum)
Ebbe Stankiewicz (Bergen og sønn av den gamle stormålvakten Jan)
Eric Johansson (Elverum)

Kvinner:
Martine Kårigstad Andersen (Follo, tidligere Våg, Randesund)
Ane Høgseth (Storhamar)
Tuva Høve (Vipers)
Thale Rushfeldt Deila (Molde, datter av den kjente fotballtreneren Ronny Deila)
Maja Furu Sæteren (Larvik, tidligere Kragerø)
Fanny Skindlo (Tertnes, tidligere Grane og Trauma)
Selma Henriksen (Fredrikstad)
Karine Dahlum (Vipers)
Kristina Novak (Sola)