Gladnyhet! – ØIF Arendal

Gladnyhet!

Sander L. Simonsen fikk bokstavelig talt en knekk for fire uker siden. Nå har han fått vite når han – og nesa – er klar for kamp igjen.

Sander L. Simonsen er i trening igjen etter den stygge nese-skaden han pådro seg i oppkjøringen, men han må vente ytterligere to uker før han kan trene med spillkontakt.

-Etter planen kan jeg begynne å trene med full kontakt igjen om to uker. Det betyr at jeg også er klar til å spille kamp igjen om rundt to uker, smiler vår uheldige høyrekant.

Skytetrening
Simonsen har vært med på deler av treningene den siste tiden, men holdt seg klokelig unna spill og øvelser, hvor det er fare for kontakt og dermed nye komplikasjoner.
Oppkjøringen var ikke mange dagene gammel, før 23-åringen måtte hentes av ambulanse etter voldsomt sammenstøt på trening i Nedeneshallen. Bildet av kantspillerens nese behøvde da ingen ytterligere forklaring, og hadde det vært på det glade 80-tall ville fraser som ommøblering av nesepartiet vært et korrekt bilde av det hele.

Slik så nesa til Sander L. Simonsen ut i slutten av juli. Nå er han to uker unna trening på vanlige vilkår.

Bedre
– Det går bedre nå, smiler han rett før han fyrer løs et skudd på Ivan Eres i Sparebanken Sør Amfi.
Ballen gikk i mål.
– Om alt går etter planen, vil jeg være disponibel for spill mot Bergen på bortebane 19. september. 3. oktober venter Elverum i Terningen Arena, avslutter Sander L. Simonsen.

Vi gleder oss med Sander!