BEST, MEN IKKE FORNØYD: – Vi faller for mye når vi ikke skal. Det må vi bare få lagt bort – ØIF Arendal

BEST, MEN IKKE FORNØYD: – Vi faller for mye når vi ikke skal. Det må vi bare få lagt bort

Kristijan Jurisic ble nok en gang toneangivende. Banens beste spiller er lite fornøyd med hvordan han og lagkompisene slapp seg ned utover i andre omgang.

Kristijan Jurisic var fornøyd med å vinne lokaloppgjøret og Slaget om Sørlandet, men ikke måten det skjedde på.

– Vi leder med ni mål. Da skal vi jakte en enda større ledelse, men leverer for dårlig. Vi faller ned og det skal og kan vi ikke tillate oss, sier Jurisic som nok engang leverte en redningsprosent på 40-tallet.

15 redninger
Han leverte 15 redninger på 34 skudd, ifølge statistikk-sjef Åsmund Strat.
– Men, for all del. Vi vinner to poeng i et lokalderby mot en erkerival. Det smaker alltid godt, men vi kan ikke si oss fornøyd med denne prestasjonen, sier Jurisic.
Prestasjon eller ei, Jurisic viste hvorfor han er en av Rema 1000 ligaens heteste målvakter. Han ble også kåret til banes beste spiller mot Gornik Zabrze i Polen søndag.
– Jeg kom bedre til litt ut i første omgang. Nå må lære av de feilene vi gjør, slik at vi ikke gjør dette igjen. Vi vinner, men jeg er likevel ikke helt happy.


Unggutter
Trener André Jørgensen Hofstøl rullerte som vanlig på mannskapet. I oppkjøringen har han skrytt av klubbens fremadstormende unggutter. I kveld ble det lite skryt å hente fra sjefen.
– Ungguttene leverte ikke varene i kveld. Det er en del av det å bli gode. Den prosessen krever at man faktisk spiller noen dårlige kamper av og til, sier han.
– Prisen å betale for å rullere så tydelig som du gjør?
– Kanskje. Samtidig blir ikke ungguttene bedre om de ikke får prøve og feile. I dag ble det mye feil, men sånn er det bare. Det er en del av håndballoppdragelsen de må gjennom, forklarer han.

Dog, det var liten tvil om hvem som leverte best. Det ble Jurisic nok engang.