Hedret som Årets Spiller – i fjor – ØIF Arendal

Hedret som Årets Spiller – i fjor

Her har Sondre Paulsen mottatt det synlige beviset på at han ble kåret til Årets spiller i ØIF Arendal i fjorårets serie.

Sondre Paulsen mottok i forkant av Slaget om Sørlandet det synlige beviset på at han ble kåret til årets spiller i 2020/2021-sesongen.


Paulsen ble kåret av ØIF Arendals selvutnevnte jury som ga spillerne poeng i hver eliteseriekamp i fjor. Ettersom fjorårssesongen ble amputert og avslutningen på sesongen kom brått på, er ikke prisen delt ut før nå. Foran kampen mellom ØIF Arendal og KRS Topphåndball fikk Sondre Paulsen sin velfortjente pris.

Det synlige beviset på at Sondre ble årets spiller i fjor er en bildekollasj signert en av klubbens eminente fotografer, Jan Espen Thorvildsen ved Elitefoto i Arendal. 
ØIF-veteranen fikk imidlertid knallhard konkurranse av keeper Kristian Jurisic i kampen om å bli årets spiller. Det skilte 4 poeng i favør av Paulsen. Olaf Richter Hoffstad ble treer i den knivskarpe konkurransen. Sondre Paulsen ble kåret til ØIF Arendals beste i tre kamper, mens Kristjan Jurisic fikk samme æren to ganger. Også i sesongen som ble påbegynt mot KRS onsdag vil vi operere med egen spillerbørs. 

I hver eliteseriekamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.  Fjorårets jury besto av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg ble en tilskuer invitert med i juryen i hver hjemmekamp.

I år vil Eirik Heia Pedersen og ØIF Arendals nettredaktør Tore Abrahamsen også komplettere juryen.