JØRGENSEN HOFSTØL: – Kristiansand er langt bedre enn inntrykket Tobben prøver å skape – ØIF Arendal

JØRGENSEN HOFSTØL: – Kristiansand er langt bedre enn inntrykket Tobben prøver å skape

At ØIF Arendal er favoritter mot Kristiansand Topphåndball er André Jørgensen Hofstøl enig i, men ikke skyhøye favoritter – slik KRS-trener Tobben Evjen uttaler til oifarendal.no.

Andre Jørgensen Hofstøl mener Kristiansand-trener Tobben Evjen bevisst forsøker å snakke ned Kristiansands nivå før møtet med ØIF Arendal onsdag.

ØIF-treneren mener Kristiansand står langt sterkere enn nyopprykkede lag vanligvis gjør.
– Dette er typisk Tobben Evjen. Han forsøker seg på at vi skal undervurdere deres nivå og ferdigheter. I oppkjøringen har vi sett at Kristiansand har levert sterke resultater mot sterk motstand. Dette blir ingen lett kamp, men at vi er favoritter er jeg enig med ham i. Men, skyhøy favoritt? Nei, det vil være alt for enkelt å si. Kristiansand har et bedre mannskap enn de forsøker å gi inntrykk av, fastslår André Jørgensen Hofstøl før morgendagens batalje og seriepremiere i Sparebanken Sør Amfi.

Bedre stilt
Morgendagens motstander – og erkerival – står langt sterkere enn nyopprykkede lag vanligvis står.
– De står sterkere enn det lag som kommer fra 1.divisjon som vanligvis gjør. Uten tvil, fastslår ØIF-sjefen.
Kristiansand har hentet inn flere profiler i sommer, deriblant en målvakt fra tyske Lemgo med landskamper for Nederland og en polsk bakspiller som også har landskamper. Laget som mønstret i opprykkssesongen var da skyhøye favoritter til å rykke opp under daværende trener Gunnar Pettersen. Tidligere ØIF-spillere som Eirik Køpp og Kristoffer H. Pedersen er i toppen.
– Kristiansand er bedre enn inntrykket Tobben prøver å skape, fastslår Jørgensen Hofstøl dagen før Slaget om Sørlandet.

Video
ØIF Arendal-spillerne har hatt en tøff oppkjøring. Søndag spilte ØIF Arendal som kjent kvalifisering til EHF European League mot polske Gornik Zabrze. I går ankom troppen Norge.
– I går så spillerne video av Kristiansand. I dag samles vi for å se på video av Kristiansand sammen, før en kort økt i hallen. Vi forbereder oss med andre ord på vanlig måte, sier Jørgensen Hofstøl.