Kristijan Jurisic etter finaleseier: – Jeg er i rute før sesongen – ØIF Arendal

Kristijan Jurisic etter finaleseier: – Jeg er i rute før sesongen

Kristijan Jurisic hadde en god dag på jobben. Etter hvilen – og en aldri så liten alvorsprat i pausen – meldte Lars Jakobsen også seg på. Det holdt til en knepen finaleseier mot Fjellhammer.

Kristijan Jurisic ble sentral i finalen i Fjellhammer Elite Cup søndag. Foto: May Elin Aunli (arkiv)

SE KAMPFAKTA I BUNNEN AV ARTIKKELEN.

– Det ble en litt mer rotete kamp enn de to foregående kampene denne helga, men veldig bra at vi snur kampen. Jeg synes vi kjemper bra gjennom kampen, sier Kristijan Jurisic som var solid i brorparten av finalekampen.
– En svært god 1.omgang fra min side, ikke like god etter pause. Alt i alt er jeg fornøyd med egen innsats. Jeg er i rute til sesongen, fastslår kampens beste ØIF Arendal-spiller etter 24-23 seieren over divisjonskollega Fjellhammer i finalen i Fjellhammer Elite Cup søndag ettermiddag.

Skjennepreken
– I første omgang er det en del viktige spillere som underpresterer. Det er ikke godt nok. Jeg måtte bruke stemmen godt i pausen og mane til krigerinnstilling og moral. Første omgang er ikke bra, og det kladder i andre omgang også, men gutta snur kampen og vinner knepent. Det positive i dag er at spillerne viser frem vinnermentalitet når de må, oppsummerer André Jørgensen Hofstøl den heller lite fintspillende finalen i Fjellhammer Elite Cup søndag.

Lars Jakobsen spilte seg stort opp – etter en laber førsteomgang, i søndagens finale mot Fjellhammer

Mange ute
Uten Sondre Paulsen (fri), Jørg William Fiala Gjermundnes (rygg), Laurits Rannekleiv (albue), Sander L. Simonsen (nesebrudd), Ivan Eres (syk etter vaksine), Magnus Søndenå (rygg) og Hermann Thysted (rehabilitering etter operasjon) var det en heller tynn tropp som møtte divisjonskollega Fjellhammer i finalen.

Kristijan Jurisic redder et av mange skudd i søndagens finale mot Fjellhammer. Foto: Roger Handaa

Fjellhammer lå foran i målprotokollen gjennom førsteomgang og ledet 12-10 til pause. Etter hvilen var kampbildet likt, men mot slutten av viste Lars Jakobsen og ØIF Arendal at det skal være forskjell på lagene tross antall skader og tilgjengelige spillere.

Fra bunn til bra
Lars Jakobsen spilte seg solid opp etter en laber førsteomgang. Totalt endte med han med syv scoringer, noe som også gjorde ham til toppscorer.
– Lars var som en 2.divisjonsspiller før pause, men reiste seg i andre omgang og holdt bra eliteserienivå. Han og Kristijan ble tungen på vektskålen da det skulle avgjøres. Lars responderte på talen min i pausen. Det er et godt tegn at vi vinner mot antatt svakere motstand, mener Jørgensen Hofstøl og legger til.
– Frederik (red.anm: Børm) har gjennom helga vist at han tar godt for seg i forsvar. Hoffstad er også sikker i det han gjør, fortsetter han.

Berømmer
Etter hvilen ble unggutten Henrik Øygarden satt inn, etter at Richard Lindstrøm hadde en svak dag på jobben i Lørenskoghallen. Øygarden takket for innsatsen og satt inn fem mål.
– Henrik og Jakob (red.anm: Lorentzen) bør berømmes for innsatsen. De gir alt og bidrar absolutt til å få i gang maskineriet på en bedre måte enn i første omgang. De viser en beundringsverdig vilje, sier han videre.
Tirsdag er det ny kamp når Randesund står klare i Sukkevannshallen til 2.runde i cupen.
– Nå får vi ta en vareopptelling i morgen over hvordan troppen blir seende ut. Utenom de som spilte i dag blir Sondre Paulsen med i troppen. Mer enn det er ikke godt å si før tirsdag. Det er mange ute, men vi kan kun få gjort noe med det vi kan få gjort noe med, avslutter Jørgensen Hofstøl.

Kampfakta ØIF Arendal – Fjellhammer 24-23 (10-12)
Finale, Fjellhammer Elite Cup, søndag 22.08.2021
ØIF Arendals lag: Oliver Trondal, Kristijan Jurisic – Adrian G. Evensen (3), Henrik Øygarden (5), Mario Matic, Richard Lindstrøm (1), Kristian Rammel, Olaf R. Hoffstad (6), Frederik U. Venemyr, Lars H. Jakobsen (7), Jacob Lorentsen (2), Sebastian L. Simonsen og Frederik Børm (2)
Gule kort: 2
Antall 2-minuttere: 1×2 min