Fjellhammer Elitecup: – Vi skal finspisse forsvarsspillet og ankomstfasen – ØIF Arendal

Fjellhammer Elitecup: – Vi skal finspisse forsvarsspillet og ankomstfasen

Det er André Jørgensen Hofstøls krystallklare plan for spillerne i helgens treningskamper i Fjellhammer Elitecup.

André Jørgensen Hofstøl har klare tanker om hva spillerne skal fokusere på i helgas treningskamper på Østlandet.

– Vi skal finspisse forsvarsspillet enda mer sammenlignet med de forrige treningskampene. Vi har også mer å gå på i ankomstfasen. Det er hovedelementene vi fokuserer ekstra på mot Sandnes og Nøtterøy, sier hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.
Søndag er det plasseringsspill.

Filosofi
For som alle lag som skal kjempe i toppen handler det mye om å finne flyten i målvakts- og forsvarsspillet – som skal omsettes i lynraskt kontraspill.
– Fra målvakt redder – eller ved tekniske feil, skal det gå lynhurtig. I filosofien vi arbeider bør det omsettes i skudd etter 3-4 pasninger fremover i banen, forklarer Jørgensen Hofstøl.

Småtrøbbel
Jørgensen Hofstøl sier til oifarendal.no at både Jørg William Fiala Gjermundnes og Lars H. Jakobsen blir å se på banen i de to kampene lørdag. De har som kjent begge slitt med henholdsvis trøblete rygg og en vond ankel de siste ukene.
– Begge er forhåpentligvis med for fullt. Det blir også greit å få Kristian (red.anm: Rammel) i gang igjen, men han skal testes forsiktig. Vi skal også holde oss under fem tekniske feil i hver av de to kampene, sier Jørgensen Hofstøl.

1.divisjonslaget Sandnes er motstander lørdag formiddag (klokken 1230), mens Rema 1000-laget Nøtterøy venter lørdag ettermiddag (1730). Søndag blir det plasseringsspill avhengig av lørdagens resultater.