Må fortsatt bo på hytta i Kilsund – alle eiendelene står corona-fast i Danmark – ØIF Arendal

Må fortsatt bo på hytta i Kilsund – alle eiendelene står corona-fast i Danmark

Etter planen skulle Magnus Søndenå byttet ut familiehytta i Kilsund med en permanent leilighet i disse dager. Den planen har gått i corona-vasken inntil videre.

Magnus Søndenå har fortsatt sitt jordiske gods stående i Danmark. Derfor bor han inntil videre på familiehytta i Kilsund. Bildet er tatt før Søndenå hadde sin første trening med ØIF Arendal i juli.

– Alt mitt jordiske gods står på et lager i Danmark. Jeg kommer meg ikke ned dit med det første ser det ut til, sier Søndenå.

Restriksjoner
Hvis ikke reiserestriksjonene ut og inn Danmark endrer seg i positiv retning med det aller første, blir flyttelasset stående.
– Jeg står også på venteliste for å få andre dose av vaksinen. Deretter går det vel noen uker før jeg får grønt lys. Jeg får satse på at en av to faktorer endrer seg raskt. Da blir det bare å hive seg på danskebåten ved første og beste anledning, sier Søndenå.

Ikke fortvilt
Vår nye venstrehendte bakspiller tar situasjonen likevel med stoisk ro. Å bruke familiehytta i Kilsund som base mellom trening, kamper og arbeid ser han lyst på.
– Jeg kan jo ikke klage. Det er vel mange som har lidd mer enn dette. Akkurat nå passer det perfekt at jeg slipper å tenke flytting. August er en tung treningsmåned med flere økter om dagen, samtidig som jeg jobber mye ved siden av. Jeg trives ekstremt godt på hytta. Jeg lider ingen nød, sier han.
Søndenå jobber for øvrig i Bjarte Myrhols prosjekt Learn Handball, ved siden av jobben i ØIF Arendal.
-Det er vel mange som kunne tenkt seg å ha hjemmekontor på hytta. Det går en god stund til, men jeg må jo få kommet meg til Danmark ved første anledning.

Men, inntil videre står altså hans jordiske gods corona-fast i Danmark.