BØRM: – Hvis du ser bort fra at XXL i Norge og Danmark er to forskjellige ting, var det dejligt å debutere – ØIF Arendal

BØRM: – Hvis du ser bort fra at XXL i Norge og Danmark er to forskjellige ting, var det dejligt å debutere

Det sier Frederik Børm dagen etter debuten i ØIF Arendal-drakta, dog i en litt for liten drakt – etter en solid sommer på treningssenteret.

Vår nye forsvarsgeneral Frederik Børm var fornøyd med gårsdagens debut.

– XXL er ikke det samme i Norge som i Danmark, humrer vår kraftfulle nye forsvarsgeneral etter debuten i treningskampen mot 2.divisjonslaget Herkules i går kveld.

Sommer
Med en sommer full av trening, var det en fysisk godt trent Børm som testet ut drakten for første gang i gårsdagens treningskamp. Den satt godt på forsvarsgeneralen. Om få uker kommer de nye jubileumsdraktene, som vil være formet etter danskens behov.
– Men, det var deilig å få sin debut. Det viktigste var at alle kom på banen. Den første kampen i ny klubb er alltid vanskelig, men jeg synes det gikk helt greit. Nå gleder vi oss til å møte nivået de svenske lagene har til helgen, sier han og tenker på fredagens match mot GUIF Eskilstuna og lørdagens match mot vertskapet Skøvde i Sverige.

Varierer
Magnus Søndenå fikk også sin debut i gårsdagens kamp. Den tidligere Danmark-proffen trekker frem at kampen bar preg av stinne treningsbein.
– Vi varierer mye i løpet av kampen. Vi tar med oss det positive, men vi må nok skru opp et par hakk frem mot helgen. Ellers er det alltid gøy å være i gang. Det er jo kamp som er gøy, sier en fornøyd Magnus Søndenå sent onsdag kveld.