Gladnyhet: – Rammel skal testes i helga – ØIF Arendal
Kampblikket til Kristian Rammel...

Gladnyhet: – Rammel skal testes i helga

Etter langvarige problemer med ryggen, blir ØIF Arendals kaptein Kristian Rammel endelig å se på banen igjen.

Kaptein Kristian Rammel skal etter planen testes ut i spill lørdag mot Falk Horten og Nøtterøy.


– Det blir veldig deilig å få kjenne på det å spille kamp igjen. Nå har jeg vært lenge ute med prolapsproblemer, så det har vært godt å kjenne at kroppen har respondert bra i det siste. Det blir mest sannsynlig kun forsvar til å begynne med. Hvis det kjennes bra ut, kan jeg gradvis teste meg mer offensivt også, sier Kristian Rammel til oifarendal.no før helgens Fjellhammer Elitecup.

For Rammel og ØIF Arendals del starter turneringen lørdag formiddag når 1.divisjonslaget Sandnes står klare. Det nyopprykkede Rema 1000-liga laget Nøtterøy står klare lørdag ettermiddag. Søndag blir det plasseringsspill.

Eliteturnering
– Prolaps er en relativt alvorlig skade, så jeg har vært nødt til å være tålmodig, gå steg for steg, sier ØIF-kapteinen som trekker frem støtten og opplegget lagets medisinske ansvarlige, fysioterapeut Ron Astrup, har tilrettelagt.
– Han har gjort en utrolig god jobb med å legge til rette for gjen-opptreningen, skryter Rammel.