BØRM: – Det er steintøft, men det går når man forbereder seg godt – ØIF Arendal

BØRM: – Det er steintøft, men det går når man forbereder seg godt

Det er ikke bare bare å være student og håndballspiller på toppnivå. Mellom harde treningsøkter og treningskamper har vår forvarsgeneral tatt en større eksamen i hjemlandet.

Sist helg spilte Frederik Børm to treningskamper hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Deretter bar det til Danmark for å ta en større eksamen, før han onsdag kveld returnerte til Arendal. I dag venter to treningskamper i Fjellhammer Elitecup, og en plasseringskamp i morgen.

– Jeg studerer master i kommersiell ledelse. Nå har jeg kun ett års fulltidsstudium igjen før jeg har mastergraden i boks. Det var deilig å få ukens eksamen unna. Krevende og hektisk, sier han etter midtukens eksamen i hjemlandet.

Dobbelkamp
Dermed har Børm – når denne helgen er omme, rukket å spille to treningskamper (mot Viking Stavanger og Fold HK forrige helg), samt ytterligere tre treningskamper denne helgen mot Sandnes, Nøtterøy og plasseringskamp søndag formiddag). Han har også holdt treningsprogrammet i perioden.
– Det er steintøft å snu om hodet fra en tøff oppkjøring til en eksamen, for deretter å snu hodet om igjen til en ny treningshelg med tre kamper. Men, alt går om man forbereder seg godt. Det handler om å bruke hodet, sier Frederik Børm til oifarendal.no.

Deilig
Børm poengterer at det er fint å ha noe å bruke hodet til utenom håndball og trening.
– Ja, absolutt. Det er deilig å ha noe å gjøre utenom håndballen. Nå har jeg et år igjen av fulltidsstudiet, men har god tid til å bli ferdig, sier Børm som antakelig ikke følger ordinær studieprogresjon. Det blir for krevende.
I dag venter to kamper, mot henholdsvis 1.divisjonslaget Sandnes (klokken 12:30) og Rema 1000-laget Nøtterøy klokken 17:30.
– Det er noen år siden jeg har spilt to kamper på en dag, men dette er vi godt forberedt på. Vi må bruke kampene til å bli enda bedre kjent med hverandre og ikke minst hverandres kompetanse. Den nye troppen har så vidt begynt på vår reise sammen, avslutter Børm.

Helgens kamper blir streamet på Fjellhammer IF sin FB-side. Vi legger ut informasjon i våre egne sosiale medier når disse blir klare.