Full ketchup-effekt mot Nøtterøy – hamret inn 40 kasser – ØIF Arendal

Full ketchup-effekt mot Nøtterøy – hamret inn 40 kasser

Etter en heller svak kamp mot Sandnes til lunsj, ble det noe helt annet til middag mot eliteseriekollega Nøtterøy i dagens andre kamp i Fjellhammer Elite Cup.

Betongforsvar? Frederik Børm og Kristian Rammel representerer kilo og meter i midtforsvaret. I kveld ble Nøtterøy et hakk for små for duoen og resten av ØIF Arendal-gutta.

SJEKK KAMPFAKTA I BUNNEN AV ARTIKKELEN.

Etter å ha ledet 22-13 til pause, endte kampen hele 40-28 til ØIF Arendal.
– Hvorfor ble det så mye bedre i denne kampen?
– Ja, det er godt spørsmål. Tingene gikk vår vei og vi fikk scoret mange kontringsmål. Vi fikk også Rammel med på kontring, og det løftet laget ekstra at han kom på scoringslista etter å ha vært ute en stund, sier en fornøyd og humrende Frederik Børm til oifarendal.no like etter kampslutt.
– Egen innsats?
– Det er alltid mange ting jeg kunne ha gjort bedre, men det viktigste var at vi vant, svarer Frederik Børm som fikk æren av å sette inn mål nr. 40 sekunder før slutt.
Børm og Sondre Paulsen ble mestscorende med åtte mål hver.

-Responderer på kravene
ØIF Arendal satt standarden gjennom hele 1. omgang og ledet 22-13 etter halvspilt kamp. Slik fortsatte det. Sondre Paulsen & co opprettholdt trykket og det ble tidlig klart at spillerne siktet mot 40 scoringer mot den nyopprykkede Rema 1000-kollegaen fra Nøtterøy. Nevnte Paulsen satt skapet ettertrykkelig på plass da han fløy inn 35-23 på en elegant flyver.
– Vi setter standarden i første omgang. Spillerne responderte på kravet mitt om at de måtte bli skarpere fremover. De svarer med 40 mål, kjemper for hverandre og mange av spillerne må spille i uvante posisjoner. Samtlige tar utfordringen. All honnør til spillerne for måten de løser denne kampen, sier en fornøyd André Jørgensen Hofstøl.

Mario Matic og Sondre Paulsen hadde grunn til å være fornøyd etter å ha scoret 40 mål mot Nøtterøy i kveld. Matic var tilbake på banen i ettermiddag, etter å ha følt seg pjusk og måtte gi seg i formiddagens kamp mot Sandnes.

Hentet i senga
For det var ikke gitt at lørdagens andre kamp skulle flyte stabilt. Magnus Søndenå er hjemme på hytta i Kilsund med kink i ryggen, Jørg William Fiala Gjermundnes har fått streng beskjed av medisinsk ansvarlig Ron Astrup om å avvente spill før over helgen. Ivan Eres ble igjen i Arendal etter å blitt sjuk etter å ha tatt corona-vaksinen. Mot Sandnes tidligere i dag måtte også Mario Matic ta telling, men han var på banen igjen mot Nøtterøy. Fra før er Laurits Rannekleiv, Hermann Thysted og Sander L. Simonsen som kjent alle ute med skader i lang tid.

– Jeg vil trekke frem Oliver Trondal, som nærmest ble rykket opp av senga grytidlig på morgenen. Han snudde om og ble med, og leverte en fin innsats som erstatter for Ivan.
– Det viser hvilken moral og styrke vi har laget. Spillerne lar seg ikke affisere av hvem som er skadet og utilgjengelige. Spillerne tar nye roller, og gir alt. Stemningen i troppen er fin, beskriver Jørgensen Hofstøl.
– Det gir vel deg som trener en ekstra trygghet å vinne mot en divisjonskollega, selv når mange spillere er utilgjengelige?
– Ja, det viser som sagt moral og styrke. Det er betryggende at spillerne tar tak, særlig etter litt motgang og diverse. Det er også godt å se at man kan heve seg noen hakk når man allerede har en kamp i beina samme dag, sier Jørgensen Hofstøl.

I morgen venter etter alle solemerker arrangørklubben Fjellhammer i finalen i Fjellhammer Elite Cup. Finalen skal etter planen ha avkast klokken 14. Finalen skal etter planen streames på Fjellhammer sin FB-side.

Kampfakta ØIF Arendal – Nøtterøy 40-28 (22-13)
Skjærgårdslekene 21.08.2021
Kristijan Jurisic, Oliver Trondal – Olaf R. Hoffstad (7), Sebastian Simonsen, Frederik U. Venemyr (1), Lars Jakobsen (4), Mario Matic (2), Henrik Øygarden (3), Sondre Paulsen (8), Richard Lindstrøm (3), Adrian Evensen (2), Kristian Rammel (1), Jakob Lorentzen (1), Frederik Børm (8).