– Det er veldig hyggelig at vi kan bidra til at andre får orden på gølvet – ØIF Arendal

– Det er veldig hyggelig at vi kan bidra til at andre får orden på gølvet

At ØIF Arendal og alle våre representanter er land og strand rundt gjennom året er intet nytt, men hva gjør vår blide arrangementssjef i Tønsberg midt i oppkjøringen?

ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen har en etterspurt kompetanse. Tidligere denne uka tilbrakte han en hel dag i Tønsberg, for å lære opp våre Rema 1000-kolleger i Nøtterøy å legge et splitter nytt gulvdekke – levert av storprodusenten Gerflor.

– Nøtterøy spurte om vi kunne hjelpe til med å legge deres nye sportsgulv når dette skulle legges for første gang. Da stiller ØIF Arendal opp, sier en smørblid Per Carsten Michelsen på telefon fra Tønsberg til oifarendal.no.

Nøtterøy arrangerer som kjent Skjærgårdslekene denne helga. Derfor var det praktisk å få det nye gulvet på plass.

Fast ekspertise
Michelsen var denne gang alene på tur for å lære våre kolleger i Nøtterøy å legge det nye gulvet. Og – det er ikke bare å rulle’n ut, som en folkekjær reklame bedyrer. Etter litt trening, gode rutiner står de nye gulv-eierne klare for å rigge til egen arena til match. Gulvet skal også rigges ned, og har man ikke erfaring kan rullene fort gå i surr.
– Vi har god trening i å legge vårt eget kampgulv i rødt og sort. Heldigvis har en vi en solid gjeng med frivillige som har god kontroll på dette i Sparebanken Sør Amfi. Når det først sitter, går det veldig fint. Vi bistår med vår erfaring når noen spør. Det er også hyggelig å hjelpe til når noen spør, sier Michelsen.

Verdensrekord!
ØIF Arendals dugnadsgjeng satt for to år siden verdensrekord i gulv-legging på tid i Sparebanken Sør Amfi. Den ekspertisen bruker produsenten Gerflor flittig når stadig flere klubber og halleiere kjøper inn gulv som gjør både kamp, tilskuere og eventuell tv-opplevelse bedre. Gulvet som Nøtterøy har fått på plass er et såkalt EHF-gulv.
– Vi er heldig som kan spille på erfaringen og ekspertisen ØIF Arendal har opparbeidet seg når andre, og nye klubber skal legge slike gulv for første gang. Det er vi glad for, sier Sport Manager Nordic, Gerflor, Hans B. Fasmer.
Han legger til at han og Gerflor setter pris på samarbeidet selskapet har med ØIF Arendal.
– Vi har et meget godt samarbeid på alle måter og vi setter stor pris på kunnskapen som nå ligger hos ØIF Arendal og ikke minst Per Carsten, sier Fasmer til oifarendal.no.

For Michelsen har – enten alene, eller sammen med flere frivillige krefter i ØIF Arendal – vært i Trondheim, Kristiansand, Sandnes og flere andre byer de siste årene. For å legge gulv.