KRISTIAN RAMMEL: – Det er rett og slett forbanna gøy å spille håndball om dagen – ØIF Arendal

KRISTIAN RAMMEL: – Det er rett og slett forbanna gøy å spille håndball om dagen

Kveldens serieåpning blir historisk. Aldri tidligere har en klubb fra Arendal og Kristiansand møttes på toppnivå. – Det blir mange kilo og mye mskler som skal tas i bruk i kveld, sier en kampklar kaptein.

Kristian Rammel er klar som bare en kaptein kan være før dagens serieåpning – Slaget om Sørlandet.

– To lag som begge har en del nye spillere. To lag som aldri har møttes på toppnivå tidligere. Det sier seg selv at det kommer til å gå brutalt for seg, sier ØIF Arendals kaptein Kristian Rammel.

Betong
Kristiansand kan neppe forvente seg å møte en hyggelig forsvarsblokk i kveld. Rammel, som lenge har slitt med komplikasjoner etter en ryggprolaps, er tilbake for fullt. Ikke et sekund før sent, ifølge Oslo-gutten.
– Kristiansand har sett bra ut i oppkjøringen og antakelig gira på å slå oss, men vi er minst like gira på å slå dem. Det blir veldig spesielt, særlig ettersom Arendal og Kristiansand aldri har møtt hverandre på toppnivå tidligere. Jeg gleder meg, sier Rammel.

Rammel og Frederik Børm er en klassisk midtforsvarskonstellasjonen, som både representere bredde og høyde. Noe over fire meter og to hundre kilo med midtblokk, fikk for alvor prøve seg sammen i søndagens mot polske Gornik Zabrze.
– Frederik og meg er to ulike forsvarsspillere, som utfyller hverandre fint. Jeg er den typiske blokkeren, og han den offensive og taklende. Vi kommuniserer bra, det var betryggende å kjenne på i Polen. Jeg har en skikkelig god følelse i kroppen, særlig etter det vi presterte mot Zabrze. Dette kjennes bedre og bedre ut og kommer til å bli enda bedre fremover, sier Rammel.

Ikke noe 70% her…
Selv om Rammel hadde sett for seg en helt annen oppkjøring for egen del, sier han at kroppen føles 100% fit for fight.
– For å si det slik, jeg gleder meg noe helt sinnsykt til denne serieåpningen. Det er ingen Rammel på 70%, men 100%. Kroppen er helt klar, melder han.
Hans kropp er med andre ord like klar som stemningen i troppen er god.
– Før matchen i Polen var vi usikre på hvor vi sto. Der leverte vi en knallgod kamp, som ga oss spillere og ikke minst trenerteamet gode svar. Den selvtilliten merker man raskt, og noe vi tar med oss inn i kveldens kamp. Den tenningen og gutsen som gutta viste i Polen, gir mersmak. Jeg har ikke vært på noe lignende av tenningsnivå og innsats. Det er rett og slett forbanna gøy å spille håndball om dagen, og jeg er ikke alene om å gjenskape tenningsnivået fra søndagens kamp i Polen, fastslår han.

Det passer egentlig ganske bra. For uten en kampklar kaptein, blir det lite moro. Bare spør Kaptein Sabeltann.
– Vi skal gi valuta for pengene. Det kan jeg garantere, avslutter ØIF Arendals kaptein, Kristian Rammel.