TOPPSCORER MOT GAMLE LAGKOMPISER: – Dette betyr så utrolig mye – sinnsykt deilig! – ØIF Arendal

TOPPSCORER MOT GAMLE LAGKOMPISER: – Dette betyr så utrolig mye – sinnsykt deilig!

Det er av sine egne man skal få det, er det noe som heter. Bare spør Eirik Køpp. Han og Kristiansand ble satt grundig på plass av ØIF Arendals egen kristisander, Jørg William Fiala Gjermundnes.

Jørg William Fiala Gjermundes klasket til mot gamle lagkamerater i kveldens 30-25 seier mot Kristiansand i Sparebanken Sør Amfi.

– Jeg hadde aldri, aldri gått ut av huset det neste halvåret, om vi ikke hadde vunnet. Nå kan jeg trygt bevege meg gatelangs rundt om i Kristiansand, gliser kampens toppscorer Jørg William Fiala Gjermundnes etter 30-25 seieren mot Kristiansand i Sparebanken Sør Amfi i kveld.
Fiala Gjermundnes deler kampens toppscorer-tittel med Magnus Søndenå, som satt inn tre spillemål og tre straffekast i oppgjøret.

Boble
Dog, det var ikke vanskelig for et publikum – i storform – å se hva Jørg William Fiala Gjermundnes ville i kveldens serieåpning. Han satt inn kampens første og tredje mål.

– Før kampen gikk jeg inn i egen boble. Det var kun seier som gjaldt inne i mitt eget hode. Oppgavene ble gjennomgått, jeg gjorde min forberedelser. Resultatet ble ikke så gærent, oppsummerer en fornøyd Fiala Gjermundnes til oifarendal.no etter at han kom ut av dusjen drøye tjue minutter etter at seieren var i boks.
Han satt inn ytterligere fire mål i oppgjøret og ble toppscorer med seks mål totalt.

Arendal
Han erkjenner at det var spesielt å spille mot gamle lagkamerater, og særlig Kristiansands kantspiller Eric N. Jensen – som han har vokst opp sammen med i Sukkevannshallen. Fiala Gjermundnes har spilt med brorparten av kveldens gjester i Sparebanken Sør Amfi.
– Du er en kristiansander som spiller for ØIF Arendal, som gir alt for å knekke Kristiansand?
– Jeg spiller for ØIF Arendal og det kan man ikke tillate seg å tenke på hvem man spiller mot. Så lenge vi vinner er jeg fornøyd. Utrolig deilig og ikke minst deilig å få fjernet alt av nerver og den slags som lå som et teppe over dette oppgjøret. Vi har satt i respekt, kommet godt i gang og ikke minst får vi med en god følelse inn mot søndagens kamp mot Gornik.
– Vi skal rett i strupen mot polakkene. Vi skal angripe, angripe og angripe, avslutter Sparebanken Sør Amfis blideste kristiansander onsdag kveld.