Jurisic best på spillerbørsen mot Kristiansand – ØIF Arendal

Jurisic best på spillerbørsen mot Kristiansand

Kristijan Jurisic storspilte, og utgjorde den store forskjellen da ØIF Arendal slo KRS Topphåndball 30-25 i seriepremieren onsdag.

Kristijan Jurisic ble kåret til banens beste spiller av ØIF Arendals kampjury. Foto May-Elin Aunli

Det tok noen minutter før Jurisic startet storspillet, men da sisteskansen kom i gang, var løpet nesten kjørt for Kristiansand. ØIF-keeperen endte med en redningsprosent på 40.

ØIF-keeperen får 5 poeng på spillerbørsen, men fikk hard konkurranse av Jørg William Fiala Gjermundnes som spilte en flott kamp i angrep. Vi utfordret unge Fiala før kampen og lurte på om det ble en kristiansander som ble toppscorer i kampen, og da var unggutten klar i sin tale: Ja, det blir meg.

Fiala Gjermundnes scoret 6 mål og ble toppscorer sammen med Magnus Søndenå. Gjermundnes får 3 poeng på spillerbørsen. 2 poeng tilfaller Mario Matic som i perioder holder litt lekestue med motstanderen i sin rolle som playmaker.

Frederik Børm får det siste poenget. Børm er forsvarssjef og skaper store rom fremover.
I hver eliteseriekamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.

Gårsdagens jury besto av Eirik Heia Pedersen, Tore Abrahamsen, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen.