– At vi leder med ti mål, er ingen hvilepute. Snarere tvert om. – ØIF Arendal

– At vi leder med ti mål, er ingen hvilepute. Snarere tvert om.

Timålsforspranget før søndagens returmøt med polske Gornik Zabrze er ingen hvilepute, sier en krystallklar Frederik Børm.

Frederik Børm og ØIF Arendal møter polske Gornik Zabrze søndag ettermiddag.– Det er selvfølgelig en kjempefordel at vi er foran med ti mål, men det er ingen tvil om at vi skal vinne denne kampen. Det er også vår felles mentale inngang som vi går inn i kampen med, sier Børm til oifarendal.no.
ØIF Arendal vant som kjent 29-19 mot Gornik Zabrze i Polen sist søndag. Laget som vinner sammenlagt går videre til 3.runde i kvalifiseringen til EHF European League.

Ikke fornøyd
Vår danske forsvarsgeneral, som leverte en god match i lokaloppgjøret mot Kristiansand onsdag, sier den første kampen i Polen ga svar og nye spørsmål.
– Det var mange ting som vi lykkes med mot polakkene i den første kampen, men vi få jobbe steinhardt for å gjøre hverandre enda bedre. Vi må få løfte hverandres ulike kompetanse, sier Børm som dermed har hatt en resultatmessig fin uke å se tilbake på før søndagens kamp i Sparebanken Sør Amfi.

-Kjempestemning
For det er liten tvil om at søndagens storseier i Polen, samt onsdagens maktdemonstrasjon i Rema 1000-ligaen har gjort tilværelsen i Norge godt. Selv om den maksimalt tillatte tilskuerkapasiteten onsdag kveld var 900, var Børm likevel særdeles godt fornøyd med stemningen i hallen. Anført av Svermens lidenskapelige supportere, ble det elektrisk stemning ettersom kampen skred frem.


– Hele laget nøt skikkelig godt av stemningen. Alt i alt var det fint å debutere Rema 1000-ligaen. En kjempefornøyelse, beskriver onsdagens firemålsscorer.

Søndagens returoppgjør i 2.runde i EHF European League har avkast klokken 1700 i Sparebanken Sør Amfi. Billetter til kampen er lagt i appen og på klubbens hjemmeside.