KRS-SPILLER:- Vi har null respekt for de. Vi hater Arendal – ØIF Arendal

KRS-SPILLER:- Vi har null respekt for de. Vi hater Arendal

Det er budskapet til Kristiansand-spiller Håkon A. Pettersen før onsdagens prestisjeoppgjør og sørlandsduell i Aquarama, ifølge NRK Sørlandet.

Jørg William Fiala Gjermundnes stortrives på gamle trakter. Her i aksjon da ØIF Arendal slo Kristiansand 31-22 i april.

– Vi har null respekt for de. Vi hater Arendal, sier Kristiansand-spiller Håkon Pettersen til NRK Sørlandet i kveld.
Den friske uttalelsen gjør neppe ØIF Arendal-spillernes motivasjon noe mindre for å fortsette seiersrekka onsdag kveld.

Ikke opplevd
Pettersen erkjenner i intervjuet at antall gode opplevelser og poengfangster mot ØIF Arendal er få. Det gjør likevel ikke noe med hans tanker om storebror på flere områder, Arendal og ØIF Arendal.
– Jeg har ikke opplevd å slå Arendal så mange ganger, men de gangene vi har gjort det er det jævlig «digg», sier han i det som mildt beskrevet kan omtales som en klar tale fra hans side til statskanalen tirsdag kveld.
ØIF Arendal gjester Kristiansand med to seire av to mulige i ryggsekken mot laget fra Julius’ hjemby forrige sesong. I seriepremieren 1. september forrige sesong leverte ØIF Arendal en grei gjennomkjøring og vant 30-25 på hjemmebane. I Aquarama 9.april fortsatte Jørg William Fiala Gjermundnes med den gode trenden mot Kristiansand, ved å vinne 31-22 etter å ha satt Pettersen og Kristiansand på plass.
Denne sesongen har Kristiansand levert bedre på parketten og levert en brukbar poengfangst. Selvtillitten har økt i takt med antall poeng. Før onsdagens batalje ligger Kristiansand på 7.plass med 8 poeng. ØIF Arendal ligger på 4.plass med 9 poeng. Kristiansand er dels avhengig av et godt resultat. For motstanden øker betraktelig fremover når ØIF Arendal, Kolstad, Drammen og Elverum er blant lagene som venter på Petterson & co i november.

Utsolgt
Onsdagens kamp er utsolgt, noe som borger for en solid håndballkveld i Aquarama når lillebror på Sørlandet, Kristiansand, møter storebror ØIF Arendal. Jørg William Fiala Gjermundnes uttalte til oifarendal.no mandag kveld at hjembyen hans er en flott by som det skal bli fint å hente to nye poeng i. Han møtte Pettersen i regi av NRK Sørlandet tirsdag kveld. ØIF Arendals hardtskytende bakspiller lot seg ikke vippe av pinnen av uttalelsene til hans håndballkompis fra sør.
– Vi skal ut å ta to poeng uansett. Koste kva det koste vil. Så enkelt er det, sier han og følger opp overfor NRK Sørlandet tirsdag.
Onsdag kveld klokken 18:30 kastes duellen i gang i Aquarama. For som Fiala poengterer i intervjuet med NRK:
– Det er jo disse kampane som er de kjekkeste. For oss er det utrolig gøy at Kristiansand er der oppe. Vi håper de blir der oppe i lang tid fremover, sier fastslår Fiala Gjermundnes.

For lokaloppgjør er noe eget.