39-23 mot Kristiansand: – Det sier seg selv at det er bedre å vinne med 16 enn å tape med 16 – ØIF Arendal

39-23 mot Kristiansand: – Det sier seg selv at det er bedre å vinne med 16 enn å tape med 16

Mario Matic leverte en god generalprøve mot Kristiansand i kveld.

Mario Matic var solid mot Kristiansand i kveldens treningskamp i Aquarama.

– Det sier seg selv at det er bedre å vinne med 16 mål enn å tape med 16 mål i en treningskamp, sier en fornøyd Mario Matic til oifarendal.no etter kveldens 39-23 seier borte mot erkerival Kristiansand onsdag kveld.

Generalprøve
Matic påpeker at treningskamper lever sitt eget liv og at resulater i treningskamper ikke i seg selv gir grunnlag for bastant å fastslå styrkeforhold mellom lag. ØIF Arendal har i januar beseiret Tønsberg Nøtterøy (42-32 og 36-23) og Nærbø 32-30 og 38-35). Kveldens 16-målsseier føyer seg dermed fint inn i rekken med målrike kamp.
– Det forteller at vi er på rett spor, men det er lite fokus på taktikk og kanskje noe mindre på forsvarsspill for lagene. Treningskamper har ofte et tydelig fokus og for oss har det vært å løpe mye. Det er vi godt fornøyd med, sier den avbalanserte siddisen til oifarendal.no onsdag.

Selvtillitt
Det går ikke mange dagene fra finalen i EM i Budapest i Ungarn er spilt til den hjemlige ligaen igjen får full fokus blant håndballpublikum. Neste fredag står Tønsberg Nøtterøy klare når Rema 1000-ligaen kastes i gang igjen.
– Kveldens kamp var en grei gjennomkjøring, men seriekamper er noe helt annet. Samtidig er det godt å se at det vi har trent på fungerer bra over tid. Nå retter vi fokus mot Tønsberg Nøtterøy neste fredag, avslutter en av banens beste spillere i Aquarama i kveld, Mario Matic.