ONSDAG: Sabi Sushi åpner i Arendal – ØIF Arendal

ONSDAG: Sabi Sushi åpner i Arendal

Norges ledende høykvalitets sushi-kjede Sabi Sushi åpner egen takeaway-restaurant i Centrum VVS-bygget på Myrene onsdag klokken 11.

ØIF-spiller Magnus Søndenå, franchise-takter Aleksander Tolfsen, Paulo Taboas, Nadia Martine Van Der Geest og ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm gleder seg alle over åpningen av Sabi Sushi på Myrene. Takeaway-restauranten åpner onsdag klokken 11:00.

– Sushi til en sinnykt bra kvalitet til gode priser. Alt leveres ferskt hver dag, stråler en forventningsfull franchise-taker Aleksander Tolfsen til oifarendal.no dagen før dagen.

Anerkjent
Sabi Sushi har i en årrekke vært et kjent sushi-symbol med en rekke restauranter i Norge. En av restuarantene i Oslo fikk tildelt én stjerne i Michelin-guiden i 2019. Det er de prisbelønte kokkene som har sydd sammen takeaway-menyen som kunder også i Arendal og omegn nå kan velge og vrake fra. Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høykvalitets sushi. Kjeden er i dag å finne på Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Og fra i morgen Arendal.
– Vi fant et bra lokale med solid beliggenhet ved en av de mest travle gjennomfartsårene. Derfor håper vi konseptet, med kvalitets-sushi til gode priser, beliggenheten og potensialet i markedet blir veldig bra. Vi gleder oss, sier Tolfsen som for øvrig er godt kjent fra takeaway-drift gjennom blant annet folkekjære Pizzabakeren på Myrene og Kystveien.
– Det er vi takeaway vi kan, fastslår han.

Onsdag klokken 11
De siste ukene har Tolfsen og de nye medarbeiderne jobbet på spreng for å få klart lokalene til åpningen. Med på laget er tre erfarne sushi-kokker fra Portugal, Romania og Polen hentet inn. Kokkene har flere tiår med erfaring fra bransjen og har høstet priser og anerkjennelse for sin kompetanse.
– Råvarene, som blant annet laks, kveite og tunfisk, blir levert ferskt hver dag. Konseptet holder gjennomgående høy kvalitet og vi håper det nye tilbudet bokstavelig talt faller i smak, smiler Tolfsen som i likhet med Pizzabakeren tar med seg Sabi Sushi inn i ØIF Arendals voksende sponsorfamilie.
– Og dere er klare?
– Ja, men vi får nesten håpe det ikke blir fullt kaos, avslutter en sushi-klar Aleksander Tolfsen.

Sabi Sushi tilbyr også hjemkjøring av takeaway-bestillinger til 89 kroner med en radius på 10 kilometer fra takeaway-restuaranten. Take-away-restauranten tar i mot de første bestillingene fra og med i morgen onsdag 19. januar klokken 11:00:

Ring inn din bestilling på 46705010 eller bestill på https://www.sabi.no/ (ekstern lenke)