Trodde sesongen var spolert – i dag fikk han gladnyhet! – ØIF Arendal

Trodde sesongen var spolert – i dag fikk han gladnyhet!

Jørg William Fiala Gjermundnes fryktet sesongen ble spolert da han gikk ned for telling etter en kraftig overtråkk på nyåret.

Jørg William Fiala Gjermundnes skal etter planen være spilleklar til første kamp etter EM-pausen når ØIF Arendal tar i mot Nøtterøy Tønsberg i Sparebanken Sør Amfi.

– Jeg var forberedt på en rolle på sidelinja i lengre tid, men nå har Ron (red.anm: Astrup, ØIF Arendals medisinske ansvarlig) konkludert med at jeg kan begynne å trene håndball til uka og spilleklar til neste fredag om alt går etter planen, sier en lettet og usedvanlig glad Jørg William Fiala Gjermundnes overfor oifarendal tirsdag.

Må tas ut
Nå meldes han klar til første seriekamp etter EM-pausen- om trenerduoen Luka Panza og Andre Jørgensen Hofstøl tar ham ut. Fra før er som kjent Herman Thysted og Magnus Søndenå tilbake etter henholdsvis operasjon (Thysted) og opptrening (Søndenå) – og Fiala Gjermundnes.
– Bildene og undersøkelsene viser at skaden ikke var som fryktet. Ett leddbånd er riktignok røket, men med gode forberedelser og støttetiltak er jeg klar i full trening til uka.
– Lettet?
– Selvfølgelig, men jeg har også kjent og følt på kroppen at dette kanskje var bedre enn fryktet, sier han videre.

Ikke i morgen
Onsdag ettermiddag spiller ØIF Arendal og Kristiansand Topphåndball treningskamp i Aquarama i Kristiansand. Det blir uten Fiala Gjermundnes på parketten mot gamleklubben i vest.
– Den kampen går uten meg, bekrefter han.

Velkommen tilbake, Jørg William!

PS: Dermed er Laurits Rannekleiv alene og eneste spiller igjen på lista med langtidsskadde spillere.