Vant første treningskamp mot Nærbø! – ØIF Arendal

Vant første treningskamp mot Nærbø!

Vant første kamp mot Nærbø ØIF Arendal vant 32-30 i en treningskamp hjemme mot eliteserierival Nærbø fredag kveld.

ØIF Arendal ledet gjennom hele kampen. Førsteomgangen ble målrik og Lars Jakobsen & co gikk til pause med 20-15 mot jærbuene. Etter hvilen spiste Nærbø seg innpå, men seieren var i realiteten aldri truet i en kamp der Luka Panza og Andre Jørgensen Hofstøl rullerte på mannskapet slik som i de to oppgjørene – og storseierene mot Tønsberg Nøtterøy forrige helg.

Lars Jakobsen (7 mål) og Olaf R. Hoffstad (6 mål) ble ØIF Arendals mestscorende. Lars Sigve Hamre ble Nærbøs mestscorende med 8 mål. PS: ØIF Arendal og Nærbø møtes også lørdag. Kampen har avkast klokken 17 og streames her på oifarendal.no