SØNDAGSARKIVET: Husker du spillerne fra 2017/2018-sesongen? – ØIF Arendal
2017/2018: Nicolay Høst (bak fra venstre), Adrian G. Evensen, Kristoffer H. Pedersen, Eirik Heia Pedersen, August B. Pedersen, David A. Rui, Sindre Andersen, Marius Trøan Nilsen, Henrik G. Jensen, Oscar D. Carlsen, Sander L. Simonsen, Per C. Michelsen (sportslig leder), Marinko Kurtovic (trener). Foran fra venstre står Tyrgve Røisland (oppmann), Martin Lindell, Henrik G. Fauske, Sondre Paulsen, Marcus Evensen, Uros Tomic, Åsmund Strat, Laurits Mo Rannekleiv, Kenny Ekman, Jesper Munk, Josip Vidovic, Oleg Macharashvili og Sead Feratovic (støtteapparat)

SØNDAGSARKIVET: Husker du spillerne fra 2017/2018-sesongen?

Bronsemedaljer i eliteserien ble beholdningen og en opptur etter mellomsesongen året tidligere. Lagbildet ble tatt på Sandvigen Fort på Hisøy med Torungene i bakgrunnen.

2017/2018: Nicolay Høst (bak fra venstre), Adrian G. Evensen, Kristoffer H. Pedersen, Eirik Heia Pedersen, August B. Pedersen, David A. Rui, Sindre Andersen, Marius Trøan Nilsen, Henrik G. Jensen, Oscar D. Carlsen, Sander L. Simonsen, Per C. Michelsen (sportslig leder), Marinko Kurtovic (trener).
Foran fra venstre står Tyrgve Røisland (oppmann), Martin Lindell, Henrik G. Fauske, Sondre Paulsen, Marcus Evensen, Uros Tomic, Åsmund Strat, Laurits Mo Rannekleiv, Kenny Ekman, Jesper Munk, Josip Vidovic, Oleg Macharashvili og Sead Feratovic (støtteapparat)

Motivet med de tvende tårn var for øvrig motivet som prydet ØIF-draktene.

ØIF-legenden Sondre Paulsen ble toppscorer med 119 mål denne sesongen. Bækkelagets Emil Midtbø Sundal (som i likhet med Paulsen la opp i sommer) ble toppscorer med hele 174 mål i eliteserien.

Elverum vant eliteserien foran Drammen og som nevnt ØIF Arendal. Sesongen før stilte både Drammen og ØIF Arendal med to minuspoeng i handikap før sesongstart. Det ble en revansje på flere måter både for ØIF Arendal og drammenserne.
Målvakten Uros Tomic, svenskene Martin Lindell og Maxmilliam Jonson samt danske Jesper Munk meldte sin ankomst i Sparebanken Sør Amfi denne sesongen. Det samme gjorde ukraineren Oleg Macharashvili og Thomas Bauer (landslagsmålvakt fra Østerrike) etter landslagspausen i januar. Tidligere landslagsmålvakt Simen Hansen ble også hentet inn denne sesongen for én kamp grunnet store skadeproblemer bakerst.

Unggutter som Sindre Andersen, Nicklas M. Kristensen, Henrik Jensen Gangdal, Oscar Duus Carlsen, Marius T. Nilsen og Kjetil Åndal fikk alle kamper i ØIF-trøya.
I sluttspillet stå det 1-1 i kamper mellom ØIF Arendal og Elverum, men i den tredje og avgjørende finalekampen trakk østerdølene det lengste strået. I den andre finalekampen, som ØIF vant, var særlig Sondre Paulsen svært toneangivende.

I NM røk ØIF Arendal ut i 1/8-delsfinalen mot Runar. Drammen ble norgesmestere.