BØRSEN: Liten tvil om hvem som var best – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Liten tvil om hvem som var best

Kristijan Jurisic har for vane å storspille mot Kolstad, men til tross for nok en storkamp av ØIF Arendals sisteskanse, ble det tap.

Kristijan Jurisic i Kolstad Arena lørdag. Foto: Atle Evensen

30-25 tapte ØIF i Trondheim og de røde og sorte, som for anledningen spilte i grønt, leverte egentlig en helt ok forestilling. Men seieren til Kolstad var helt fortjent etter en god andreomgang, og da havnet Jurisic også litt i skyggen av landslagskeeper Torbjørn Bergerud hos Kolstad. ØIF Arendal leverte en flott første omgang, og var bare ett mål bak til pause. ØIF-keeper Kristijan Jurisic var bedre enn Torbjørn Bergerud i første omgang, og gjennom hele kampen var han utvilsomt ØIFs beste spiller.
To strafferedninger på rad i åpningen av kampen satte standarden, og totalt endte Jurisic med to redninger mindre enn Kolstad-keeperen. ØIFs egen jury honorerer innsatsen til Jurisic med 5 poeng.

Av utespillerne var det Sander Simonsen som markerte seg mest – på godt og vondt. Han scoret 8 mål og ble ØIFs toppscorer. Sander var sikkerheten selv på straffekast, men 6 bom er sjelden kost.
– Ja, jeg bommer fryktelig mye i dag. Frustrerende selv om Torbjørn Bergerud er en sinnsyk god målvakt, sa Løvlie Simonsen til TV2 etter tapet. Likefullt får høyrekanten 3 poeng.

2 poeng går til Olaf Richter Hofstad. Venstrekanten leverte en bedre første omgang enn andre, og scoret 5 mål.
Mathias Larson viste seg først frem mot slutten av kampen, men da var slaget tapt. Larson får 1 poeng for din innsats som blant annet scoret 6 mål i kampen.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.

Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.