SIMONSEN: – Selvfølgelig blir jeg frustrert – ØIF Arendal

SIMONSEN: – Selvfølgelig blir jeg frustrert

ØIF Arendals hovedtrener Heine E. Jensen erkjenner at elevene hans ikke var skarpe nok i toppkampen mot Kolstad lørdag kveld. Det synet deler toppscorer Sander L. Simonsen.

Sander L. Simonsen ble toppscorer med åtte mål lørdag kveld, men måtte erkjenne at serieleder Kolstad var bedre lørdag kveld.

– Jeg synes det er to bra håndballag, men vi var ikke skarpe nok i sjansene vi måtta ta for å komme tilbake i kampen. Kolstad vinner dessverre fortjent, sa Jensen til TV2 Sport 2 etter kampslutt i Trondheim.

12-11 > 30-25
For ØIF Arendal hadde mye å fare med mot serielederen før pause i Kolstad Arena lørdag kveld. Anført av en opplagt Olaf R. Hoffstad ledet ØIF Arendal 7-4 i begynnelsen av kampen, men vertene snudde og gikk til pause med 12-11 ledelse. Etter hvilen klabbet det for ØIF Arendal i angrepsspillet, og da man kom gjennom Kolstads sterke midtforsvar sto Torbjørn Bergerud godt. Det samme gjorde ØIF Arendals Kristijan Jurisic. Likevel fikk man det ikke til å flyte fremover, noe som ble avgjørende for kampbildet.
– De fikk satt et veldig bra forsvarsspill som vi slet med å avslutninger på. Jeg har en fornemmelse av at Bergerud står en bra kamp og særlig i 2.omgang, sa Jensen videre uten å ha gjort et dypdykk i kampstatistikken.
– Jeg håper vi kan fortsatte å utvikle oss. I perioder spiller vi ganske bra, mener Jensen.

Mager trøst
Sander L. Simonsen endte med åtte scoringer for ØIF Arendal i kveldens kamp, uten at det hjalp nevneverdig på humøret etter kampslutt.
– Jeg scorer mange mål, men bommer fryktelig mye. Ikke en trøst en plass å bli toppscorer, sa han.
Han trekker frem at det er frustrerende å ikke treffer enda mer på Kolstads landslagsmålvakt Torbjørn Bergerud.
– Selvfølgelig blir jeg frustrert, svarte han spørsmålet på direkten på TV2 Sport 2.
Høyrekanten trakk også frem at han og lagkompisene svinger for mye i prestasjonene.
– Vi svinger for mye. Vi har et sinnsykt høyt toppnivå og for lavt bunnivå, oppsummerte Sander L. Simonsen kampen på TV2 Sport 2.

ØIF Arendal har nå spillpause frem til 20. oktober. Da venter Bækkelaget i åttedelsfinalen i NM hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Kolstad skal i aksjon tirsdag når de skal ta igjen 30-27 tapet i Spania mot Bidasoa i jakten på billetten til EHF European League.