SISTE: Følger hverandre som skygger i Trondheim – ØIF Arendal

SISTE: Følger hverandre som skygger i Trondheim

Andreomgang ser du på TV2 Sport 2/TV2 Play.

Kristijan Jurisic leverte en solid omgang for ØIF Arendal i Trondheim.

ØIF Arendal ledet 7-4 midtveis i førsteomgangen, men hjemmelaget tok grep og overtok ledelsen med 11-9 etter 20 minutters spill. ØIF Arendal hadde få planer om å la hjemmelaget forbli på kommandoposten og Olaf R. Hoffstad og resten av gutta reduserte så 11-11. Simen Lyse satt inn 12-11 sekunder og ledelse før pausesignalet gikk i Trondheim.
Kolstads Torbjørn Bergerud og Janus Smarason (5 mål) og særlig ØIF Arendals Kristijan Jurisic, nevnte Hoffstad (4 mål) og Jørg William Fiala Gjermundnes var blant de mest toneangivende i førsteomgangen i Kolstad Arena.

Andreomgang ser du på TV2 Sport 2/TV2 Play.