LANGELAND: – Vi er favoritter mot ØIF Arendal – ØIF Arendal

LANGELAND: – Vi er favoritter mot ØIF Arendal

Hisøy-gutten Magnus Langeland har levert en god sesonginnledning for storsatsende Kolstad i sesonginnledningen. Han mener rødtrøyene er favoritter i lørdagens toppoppgjør mot ØIF Arendal.

Magnus Langeland nyter tillit i Kolstad. Arkivfoto.

– Vi er favoritter mot ØIF Arendal. Det favorittstempelet må vi tåle og forvente, sier Langeland som har fått mye tillit av trener Christian Berge denne høsten.

Prestert bra
Trønderne har vunnet samtlige kamper utenom tirsdagens tremålstap borte mot Bidasoa i kvalifiseringen til EHF European League. Lørdag skal rødtrøyenes hjemmearena pyntes til fest når ØIF Arendal kommer på besøk.
– Det betyr i utgangspunktet ikke noe for meg hvem vi møter. Laget og meg selv forbereder oss på vanlig vis uansett hva motstanderne heter, men det er alltid gøy å møte hjembyens helter i ØIF Arendal, sier Langeland til oifarendal.no fredag ettermiddag.
Bakspilleren har nettet 26 ganger på tre kamper i Rema 1000-ligaen. I Spania ble det fire mål på hisøygutten.
– Christian tror på meg og det er gøy å få så mye tillit som jeg har fått nå. Hva som skjer neste sesong kan jeg ikke konsentrere meg om nå. Vi kan kun konsentrere oss om årets utgave og det har jo gått fint så langt, sier Langeland som må forvente langt hardere konkurranse om spilletiden når Gøran Johannessen, Magnus Abelvik Rød og Sander Sagosen melder sin ankomst i Trondheim neste sommer.Jevn kamp
Selv om han og lagkompisene påberoper seg et favorittstempel på hjemmebane i Kolstad Arena mot ØIF Arendal lørdag kveld, sier han likevel at ØIF Arendal har et skummelt toppnivå.
– De slo Elverum borte og det sier mye om toppnivået deres, men de varierer for mye i prestasjonene. For vår del handler det om å heve bunnivået og stabilisere prestasjonene. Vi skal prestere jevnere i to fulle omganger.
– Hvilke spillere i ØIF Arendal må dere få kontroll over for å ta deres fjerde strake seier i Rema 1000-ligaen?
– Matic har vært solid og hans samspill med Søndenå blir viktig å få kontroll på, men ØIF Arendal har et godt lag og det er det viktigste å stoppe om det skal bli en ny seier for vår del, avslutter Kolstads Magnus Langeland.

PS: Lørdagens toppkamp mellom Kolstad og ØIF Arendal sendes direkte på TV2 Sport 2 fra klokken 18:00.