SISTE: Elverum-spiller slått med vilje – tapte stort – ØIF Arendal

SISTE: Elverum-spiller slått med vilje – tapte stort

Elverum fant aldri ut av Nantes’ håndball i kveldens Champions League og fikk en tøff kveld i Frankrike. Neste torsdag inviterer Elverum til fest i Håkons hall når gigantene Barcelona venter Josip Vidovic & co.

Det ble tøft for Børge Lund og Elverum i Frankrike torsdag kveld. Arkivfoto.

Det ble tøft for Elverum i deres tredje kamp i gruppespillet i Champions League. Våre norske håp holdt følge til 6-6 foran et som vanlig engasjert, fransk publikum. Så sa det franske laget takk og farvel. Nantes ledet hele 22-14 til pause. Etter hvilen holdt Elverum målforskjellen på omtrent samme nivå.
Aymeric Minne ble kampens store spiller med sine syv mål. For Elverum satt Kassem Awad inn samme antall.

Episoden som kan få et ytterligere etterspill er hjemmelagets Theo Monars stygge slag mot Elverums Benjamin Berg. Elverums stortalent lå nede etter en duell. Monar snudde seg og ga Berg et stygt slag. Strekspilleren fikk riktignok direkte rødt kort av det tyske dommerparet, men det spørs om ikke episoden får ytterligere etterspill.
Nantes vant til slutt 41-30.
Elverum står med tre strake tap i innledningen av gruppespillet. Elverums gruppe er på godt norsk uhyre sterk med lag som Nantes, Aalborg, Kiel, Barcelona, Kielce, Celje og Pick Szeged.

Elverum er vertskap for Barcelona i Håkonshall neste uke.

PS: Mathias Larsons gamleklubb GOG tapte 31-27 mot polske Wisla Plock i den andre Champions League-gruppa.